Kevin/Herwig De Bruyne
Volledig scherm
Kevin/Herwig De Bruyne © Reuters/VTM Nieuws

Papa De Bruyne kijkt met spanning uit naar vanavond: “Voor Kevin wordt dit de belangrijkste match uit zijn clubcarrière”

Champions LeagueAlle ogen op Kevin De Bruyne (29) vanavond. De Rode Duivel moet met Manchester City een 2-1-voorsprong verdedigen tegen Paris Saint-Germain in de terugmatch van de halve finales van de Champions League. VTM Nieuws blikt vooruit met papa Herwig. “Die finale halen én winnen, dat is wat Kevin altijd wou.” 

2 reacties

  • Raymundo Goethals

    3 jaar geleden
    King Kev, finale is altijd 50-50. Niet meer. Afwerken maakt het verschil. Je geeft assists maar het wordt niet altijd afgewerkt. Oefen erop zelf in het strafschopgebied ruimte te maken. Een dubbele Viscaal-kapbeweging neemt élke verdediger te grazen. Of een bal aannemen en stilstaan draaien en schieten.Remember tegen de VS? Soms moet jij het doen. En haal marhez vd vrije trappen. Hij had niks dan chance. Weet je hoeveel toppers de finale nooit wonnen?Ibra, buffon.Ook Hazard zal hem niet winnen.
  • Jamal Bel

    3 jaar geleden
    Go Kevin,pakt die beker met grote oren en vervolgens ook het Europees kampioenschap wat dan voor u ligt om te grijpen is de ballon d'or. Als er iemand dit verdient, ben jij het wel.