rechten vrij
Volledig scherm
© rechten vrij

Axel Daeseleire vindt erfgenaam van La Esterella: “Ze was mijn groottante”

TVIn ‘Erfgenaam Gezocht’ ging Axel Daeseleire (52) verder op zoek naar de erfgenamen van La Esterella. Daarvoor bezocht hij haar graf op Het Schoonselhof, één van de bekendste begraafplaatsen in België waar heel wat bekende figuren liggen, zoals dichter Herman de Coninck en stripauteur Jef Nys. Als Axel het graf van kennis Marc Van Eeghem ziet, krijgt hij het moeilijk. “Mijn copain, dat komt wel even binnen.”

6 reacties

  • Martine Devolder

    3 jaar geleden
    Erfgenamen tof programma Axel heeft daar aan een graf van F.C een mooi gebaar gedaan bij het graf
  • Luc De Bruyn

    3 jaar geleden
    Bleef me bij uit de eerste alevering : 2 derde rangs erfgenamen, meer dan 430.000 € te verdelen en elks krijgt ongeveer 16.000 €, Echt Belgische staatskas plundering ten top.
  • Clemence Nees

    3 jaar geleden
    Tja, de staat en erfenissen! De ene zijn dood is de andere zijn brood. Dank u, politiekers van alle partijen
  • Samuel Peeters

    3 jaar geleden
    Wanneer voelt een politieker - binnenlandse zaken - zich aangesproken, Annelies Verlinden? Voorzeker werken deze ambtenaren zonder Key Performance Index, of targets. Deze zouden toch eenvoudig gedefinieerd kunnen worden dacht ik zo.
  • Michel Vandewiele

    3 jaar geleden
    Topprogramma, top Alex en top bewijs van laksheid en gebrek aan verantwoordelijkheid van de staat. In feit een top schande ! Maar daar zal geen enkele minister op reageren hoor. Top zwakheid !
  1. Zonnepanelen en thuisbatterij met stekker straks ook in België toegelaten? “Lagere kosten, maar ze leveren minder op”
    Livios

    Zonnepane­len en thuisbatte­rij met stekker straks ook in België toegelaten? “Lagere kosten, maar ze leveren minder op”

    Kleine thuisbatterijen en zonnepanelen met een stopcontactstekker: ze bestaan, maar of je ze in België ook mag gebruiken, is niet duidelijk. Synergrid, de Belgische netbeheerderskoepel, wil daar verandering in brengen, omdat de vraag vanuit de markt zou toenemen. Maar is dat echt zo? Zijn de toestellen veilig en voordelig? En kun je ze in elke woning gebruiken? Bouwsite Livios vroeg het aan energie-expert Dirk Van Evercooren.
  2. Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’: “Ik heb liever een vrouw die er puur natuur uitziet in plaats van een Barbie”
    PREMIUM
    TV

    Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’: “Ik heb liever een vrouw die er puur natuur uitziet in plaats van een Barbie”

    Na maanden in spanning afwachten stond melkveeboer Martijn (36) uit Bree te popelen om zijn briefschrijfsters eindelijk te leren kennen. In de vorige aflevering van het VTM-programma ‘Boer zkt vrouw’ zagen we dat drie dames zijn interesse wisten te wekken: Lisanne, Chrissy en Lynnsie. “Eerlijk gezegd twijfelde ik erover om nog één meisje extra op de boerderij te laten logeren”, vertelt hij in een interview met ‘TV Familie’. “Maar dat zou waarschijnlijk te veel zijn geweest om de aandacht te verdelen.” Een gesprek over daten als dertiger, emotionele bagage en hoe de maatschappij kijkt naar landbouwers.