Burgemeester van Sint-Truiden Veerle Heeren.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester van Sint-Truiden Veerle Heeren. © Mine Dalemans

Kroop burgemeester Sint-Truiden voor in vaccinatiewachtrij? Volgens gelekte documenten regelde Veerle Heeren (CD&V) ook voor familie een prik

De CD&V-burgemeester van Sint-Truiden Veerle Heeren (56) kroop voor in de vaccinatiewachtrij, en regelde ook voor haar familie, medewerkers en zelfs haar buren al een prik. Dat moet blijken uit gelekte documenten, die ook onze redactie kon inkijken. Wat er precies gebeurd is en hoe Veerle Heeren reageert op de heisa. 

290 reacties

  • Willy van craen

    3 jaar geleden
    Ze doet dan nog een klacht wegens het uitbrengen van haar gefoefel ! Gelukkig dat de pers dit doet want anders werden er nog veel ergere zaken gedaan door de politici. De pers is zowat de waakhond voor de burgers.
  • Françoise Dupont

    3 jaar geleden
    Stop met zagen, ga werken, betaal je belastingen, taksen en boetes, en doe wat het beleid zegt. We dulden geen burgerlijke ongehoorzaamheid. Anders extra boetes, boetes en nog eens boetes.
  • eli bosch

    3 jaar geleden
    En is zij de enige politieker die Pfizer heeft gekregen of gaan ALLE politiekers voor Pfizer en is het twijfelachtig vaccin enkel voor het plebs?
  • Gregoor Vogels

    3 jaar geleden
    Dat zijn de burgers waar men voor stemt: eigen profeit eerst...
  • Francine Proot

    3 jaar geleden
    Één leider moet zelf sterk en gezond blijven om zijn schip te leiden. Waarom die haat en kwaadheid, ik zou mij eerder druk maken over hetgeen er allemaal misgelopen is van mondmaskers, spuiten die vernield zijn, waar er ook onveilig is mee omgegaan enz.