Rudi Vervoort (PS).
Volledig scherm
PREMIUM
Rudi Vervoort (PS). © Photonews

Onze opinie. Stel dat vaccinatiegraad blijft steken op 60%. Belet dat ons dan om het leven weer op 100% te hernemen?

Stel. Iedereen, elke Belg, kreeg toegang tot een vaccin tegen Covid-19. De overheid zette God en klein Pierke in om de onbereikbare burger toch te bereiken. Maar de veilige vaccinatiegraad van 70 à 80% om het leven weer op 100% te hernemen blijft toch steken op 50 of 60%. Laten we het leven dan ook op dat niveau stagneren, omdat niet iedereen mee wil? Laat ons hopen van niet!

26 reacties

  • Tony Pauwels

    3 jaar geleden
    Ik wil mij absoluut laten vaccineren, maar NIET die AZ-rommel die ik na hun brokkenparcours voor geen haar meer vertrouw. Ik pas voor een groter trombose-risico!
  • Clemence Nees

    3 jaar geleden
    Ik kijk de kat uit de boom...
  • Ive Missoorten

    3 jaar geleden
    En voor alle betweters die mensen alles willen opdringen. Zelfs met een vaccin kan je covid opscharen en doorgeven. Je wordt iets minder ziek maar daar ligt net het gevaar. Op dat moment bent u net een kleine verspreider... Zo solidair klinkt dat niet meer he... . Je moet mensen een vrije keuze geven. En de basisregels rustig volgen.. afstand en iets minder contacten.
  • Georgette Vanoverbeke

    3 jaar geleden
    Bij ons komt er niemand binnen die niet gevaccineerd is ,en ik wil niet naast iemand zitten die niet gevaccineerd is ,voor plaats te nemen op openbaar vervoer of vliegtuig zou het verplicht moeten worden ,ik laat mij niet ziek maken door die betweters.
  • Maxiem Geraerts

    3 jaar geleden
    Niemand heeft het recht u op lichamelijk vlak ook maar iets te verplichten, dit noemt de lichamelijke integriteit en is bij universele wet vastelegd. Men vergeet dat er ook immuniteit uit de besmettingen zelf voortkomt, als virologen het aantal besmettingen op 3.5 mln schatten, is al ruim dertig procent beschermd? Of telt het dan niet? Ram het een ander maar door zijn strot, ik vertrouw op mijn eigen lichaam!