REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

OVERZICHT. Gemiddeld weer minder dan 3.000 nieuwe coronabesmettingen per dag, ook andere cijfers blijven dalen

De verschillende indicatoren voor de coronacrisis in België blijven verder dalen. Zo worden er intussen weer minder dan 3.000 nieuwe besmettingen per dag geregistreerd. Dat is van 13 maart geleden. Ook de druk op de ziekenhuizen neemt voorzichtig af. Op de afdelingen intensieve verzorging liggen nu minder dan 800 patiënten. Dat blijkt uit de voorlopige gegevens van het gezondheidsinstituut Sciensano.

6 reacties

  • benny mange

    3 jaar geleden
    Klopt helemaal als je ongeveer weet waar de rijksten wonen en je kijkt naar percent van ingeënten dan zie je duidelijk dat daar er veel meer zijn ingeënt.
  • Marc De Zitter

    3 jaar geleden
    Zeer merkwaardig dat in Knokke en Koksijde ong. 50% gevaccineerd is, zowat het dubbele van de meeste andere vlaamse gemeenten. Wat zou de verklaring hiervoor zijn?
  • Kristof Degros

    3 jaar geleden
    Het is maar hoe je het bekijkt, er zijn gewoon nog altijd veel te veel besmettingen. De daling is veel te klein. Als je al echt van daling kan spreken.
  • Martin Van Lersberghe

    3 jaar geleden
    jongens! stop daarmee! het hangt er tegenwoordig vanaf uit welke hoek de wind waait! den ene zegt dit en de andere zegt dat! wie geraakt er nog wijs uit? net zoals de maatregelen, ik weet niet meer welke vandaag van toepassing zijn, dus kan ik niet meer beboet worden door onwetendheid!
  • Pascal Surmont

    3 jaar geleden
    3000 besmettingen per dag? In Israel gooiden ze voor veel minder de boel toe. Nu hebben we hire 88 besmettingen, 97 mensen in het hospitaal en al een tijdje 0 doden. Alles gaat te vlug open in belgie