Christoff toonde zijn wenkbrauwcorrectie maandag in 'De Cooke & Verhulst Show'. Tot drie keer toe zei hij dat het "ongelooflijk veel pijn deed".
Volledig scherm
PREMIUM
Christoff toonde zijn wenkbrauwcorrectie maandag in 'De Cooke & Verhulst Show'. Tot drie keer toe zei hij dat het "ongelooflijk veel pijn deed". © VIER

INTERVIEW. Plastische chirurg van Christoff had nog nooit zoveel werk: "Alsof honderden mensen plots dachten: 'Nu is het moment’”

ShowbizzCharmezanger Christoff (44) heeft zijn wenkbrauwen laten liften. "Het doet ongelooflijk veel pijn", zei hij daarover. De man die hem behandelde, Serge Van Canneyt, schrikt daar niet van: corona blijkt een onverwacht effect te hebben op onze pijndrempel. De plastisch chirurg vertelt welke ingrepen hij het vaakst uitvoert, of hij soms patiënten weigert en waar hij hen voor waarschuwt. “Ik vraag mijn patiënten altijd om eerst eens goed na te denken”. Hoewel bij Christoff...

19 reacties

  • DANNY WITTEVRONGEL

    3 jaar geleden
    Leer eens de leeftijd aanvaarden. Je kan de teller niet stil zetten.
  • Erik Desmedt

    3 jaar geleden
    Ik heb om medische redenen een ooglidcorrectie laten uitvoeren. Wat niemand er ooit op voorhand bij verteld, is dat de kans bestaat dat je ogen nadien niet meer goed sluiten (hinderlijk) en dat je oogleden binnen de kortste keren opnieuw zakken. En als je droge ogen hebt, moet je er zeker nooit aan beginnen!
  • Sandra Verburgh

    3 jaar geleden
    Respect want hij is er tenminste eerlijk over. De ene mens heeft van nature eerder afhangende wenkbrauwen waar men echt last kan van hebben. Waarom zou hij daar dan niets aan laten doen.
  • Nancy De Cloedt

    3 jaar geleden
    Je kunt niet alles blijven liften en huid wegnemen . Gebruik eens wat minder dikke lagen make up ,drink meer water dan alcohol en gebruik een goeie dag en nachtcrème ,een goede nachtrust en laat uw ogen in tijds checken.
  • lode wijk

    3 jaar geleden
    Ik hoop dat het niet komt zoals in Amerika, onnatuurlijke gezichten die lelijk zijn net door het streven naar het perfecte, en wie bepaald wat perfect is smaken verschillen, en ouderdom heeft zijn charmes, ik vind mensen die zich jong willen maken soms heel lelijk, misschien laten ze beter alles zoals het is en kijken ze minder in de spiegel, plastische chirurgie dient voor noodgevallen verkeersongelukken, branden enz, niet voor ijdeltuiten.