ZDF und Michael Kappeler
Volledig scherm
© ZDF und Michael Kappeler

Doodsoorzaak prins Philip bekend

RoyaltyPrins Philip is vorige maand gestorven van ouderdom. Dat is vastgesteld door zijn lijfarts en staat nu ook in zijn overlijdensakte. De hertog van Edinburgh werd 99 jaar.

2 reacties

  • Hugo Coen

    3 jaar geleden
    Ik ken patholoog-anatomen die zich nu in hun graf zouden omdraaien... Niemand sterft van ouderdom. Nooit ... never. Ouderdom als 'reden' van overlijden in een overlijdensakte moet gewoon verboden worden.
  • JoanEdi vandeneede

    3 jaar geleden
    Om te sterven bestaat geen ouderdom
  1. KIJK. Is dit tegen alle protocol of niet? President Macron raakt arm van koning Filip aan bij begroeting
    Royalty

    KIJK. Is dit tegen alle protocol of niet? President Macron raakt arm van koning Filip aan bij begroeting

    Een opvallend moment. Tijdens de bijeenkomst met de leden van de Europese Raad in het koninklijk paleis van Brussel heeft de Franse president Emmanuel Macron (46) het koninklijk protocol gebroken, door de arm van koning Filip (64) vast te grijpen. Een gebaar dat royaltywatchers én fans niet is ontgaan. “Denkt Macron dat de koning zijn maatje is?”, klonk het op sociale media. Al nuanceert onze expert Wim Dehandschutter: “Ik kan me moeilijk voorstellen dat de koning zich ongemakkelijk heeft gevoeld.”
  2. Zonder dat ongeval, was de Nederlandse koning Willem-Alexander misschien wél met dit burgermeisje getrouwd
    PREMIUM
    Royalty

    Zonder dat ongeval, was de Nederland­se koning Wil­lem-Alexan­der misschien wél met dit burgermeis­je getrouwd

    Koning Willem-Alexander (56) en koningin Máxima (52) vieren dit jaar 25 jaar liefde. Maar het had niet veel gescheeld of Nederland had een heel andere koningin gekend. Nog geen jaar voordat hij Máxima ontmoette, was de toenmalige kroonprins samen met Emily Bremers (53), de dochter van een tandarts. Zijn moeder Beatrix zat echter niet op haar te wachten en de prins werd gedwongen zijn geliefde aan de kant te schuiven. “Dat incident betekende voor Emily het begin van het einde.”