Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Getty Images

FSMA waarschuwt voor nieuwe frauduleuze websites: deze websites zijn verdacht

Beurswaakhond FSMA waarschuwt opnieuw voor frauduleuze websites die beleggers proberen te verleiden om snel rijk te worden. De fraudeurs maken gebruik van nepadvertenties op sociale media.

4 reacties

  • Thierry Willems

    3 jaar geleden
    iedereen wordt onrechtstreeks verplicht om alles via internet zelf te doen.(banken,overheidsinstellingen enz)enkel de it. criminelen hebben een gouden toekomst hierdoor.ook de menselijke service (en hulp) valt grotendeels weg.ooit zal dit wel terug omgedraaid worden.
  • jos meurrens

    3 jaar geleden
    Regel nummer 1: Blijf weg op sociale media zoals FB, Instagram, Twitter. Niemand kan je verplichten iets per internet te doen.Welke instantie kan een burger verplichten een computer of smartphone te kopen, of een internet aanluiting te betalen, om lessen te volgen om met die brol te leren werken. Alles moet verkrijgbaar blijven op papier.
  • Peter Walterus

    3 jaar geleden
    Men moet de mensen nog wat meer verplichten alles via het internet alles digitaal te doen. Het resultaat is géén persoonlijke service meer, zoals bij overheidsdiensten , banken, enz... U loopt een groot risico om bedrogen te worden via aankopen op het internet, enkel criminelen , en de multinationals hebben er het meeste voordeel mee doordat criminelen meer en meer vrij spel krijgen de mensen te bedriegen en de multinationals en overheidsbedrijven fors kunnen besparen op personeelskosten
  • Stefan evers

    3 jaar geleden
    En kunnen deze dan niet gewoon geblokkeerd worden?