© Carlo Coppejans

Baba Yega danst in Hasselt

Baba Yega, de dansgroep die Belgium’s Got Talent won, zakt op 11 februari af naar Hasselt. De eigenaardige mannetjes tonen voor het eerst in Limburg hun danspasjes op de Q-Run to You Party in de Ethias Arena.

Pat Krimson,geho

Baba Yega zal in Hasselt een gloednieuwe act tonen na de avondrun van 5 kilometer, georganiseerd door radiozender Qmusic, waarbij duo’s langs een magisch verlicht parcours naar elkaar toe lopen in Hasselt-centrum.

Sinds hun deelname aan de talentenjacht lijkt nagenoeg heel Vlaanderen gek van Baba Yega. Vooral met het mysterie over wie er achter de maskers zit, weten ze de aandacht naar zich toe te trekken. Combineer dit met veel show en danspasjes door gemaskerde hiphoppers en het succesverhaal is compleet. “Ze zullen in Hasselt alvast hun neon-onesie aantrekken, maar voor de rest houden ze hun act nog geheim”, klinkt het bij Qmusic.

Voor de Q-Run To You worden vele Hasseltse straten, pleinen en parken omgetoverd tot plaatsen vol neonlichten en adrenaline. Pat Krimson en dj Wout zorgen op het Jeneverplein voor de nodige beats. Ook Peter Luts staat op het parcours in voor stevige dance. Plaatsen zoals het Kapermolenpark, de Japanse Tuin en de Badderijstraat worden in een aangepast kleedje gestoken. Het Qmusic-ochtendduo Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen trekt dan weer de loopschoenen aan en zal naar elkaar toe lopen. Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe maken ter plaatse live radio van 18 tot 22 uur.

Op de afsluitende party zal naast Baba Yega de Britse dj Jonas Blue het beste van zichzelf geven. Inschrijven voor de Q-Run To You met een running mate of als groep kan nog via qmusic.be of via Q2.be. Een ticket voor de Run kost 15 euro en geeft eveneens toegang tot de party. Voor toegang tot enkel het optreden van Baba Yega betaalt u 10 euro.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer