Ex-burgemeester Sint-Truiden ziet “systeem” in vaccinatie entourage Heeren: “Bewijzen dat ze niet met overschotjes werden gevaccineerd”

Commotie in Sint-Truiden. Burgemeester Veerle Heeren (CD&V) liet zich al vaccineren nog voor het haar beurt was en zou ook voor familieleden, medewerkers en haar buren een vervroegde prik hebben geregeld. De burgemeester verontschuldigde zich vandaag voor haar “inschattingsfout”, maar volgens Ludwig Vandenhove, Vooruit-gemeenteraadslid in Sint-Truiden, is het daarvoor “wat laat”.

94 reacties

  • Elle Devee

    3 jaar geleden
    Machtsmisbruik is dit, niet meer en niet minder. En haar verontschuldigingen zijn niks waard aangezien ze blijft volharden in de boosheid door nu nog maar eens een onderzoek te bevelen om te weten wie haar misbruik verraden heeft. Wie weet wat heeft ze nog allemaal op haar kerfstok. In mijn ervaring heeft dit soort mensen geen normbesef en zijn tot alles in staat om hun zin te krijgen.
  • Wouter Beyen

    3 jaar geleden
    Vandenhove is zelf niet onbesproken als burgemeester en gaat nu een storm in een glas water veroorzaken. Dorpspolitiekerke. Als dat het enige politieke nieuws is voor de media is het armoe troef met zowel de politieke journalisten als met de politiek.
  • Peter Nols

    3 jaar geleden
    Het zou straf zijn als die sinds gisteren haar gezicht nog durft te tonen. Ze zal ondertussen toch wel voldoende gesjoemeld hebben om zich in het zuiden te gaan verstoppen. Ze zal zich opperbest voelen tussen al die andere charlatans.
  • Franc saas

    3 jaar geleden
    ze heeft grote fouten gemaakt ,goed voor zichzelf gezorgd ,familie en entourage en zeker schande is ,dat ze politie de opdracht heeft gegeven om uit te zoeken wie het schandaal want dat is het toch ,naar buiten heeft gebracht ,nog maar eens macht misbruik.
  • piet goethals

    3 jaar geleden
    gewoon prachtig toch? Ik amuseer me te pletter als ik dat allemaal lees, dank zij hln gebeurt er weer iets in dit land, allée ttz dank zij hln kom je ervan op de hoogte. En het wordt alleen maar steeds beter en beter. Terwijl gans het land kreunt van de miserie, de mensen het nog amper zien zitten, zijn er toch nog die creatief genoeg zijn om langs alle kanten van de situatie te profiteren. Proficiat, Duren is een schone stad. En blijven duren?