Ook geliefd bij Belgen: Villa Blue in Ibiza. Weekprijs: 35.000 euro.
Volledig scherm
PREMIUM
Ook geliefd bij Belgen: Villa Blue in Ibiza. Weekprijs: 35.000 euro. © Le Collectionist

“Wie twee weken blijft krijgt een helivlucht cadeau”: welke villa heb je voor 30.000 euro per week in Knokke of Ibiza, en wie huurt die eigenlijk?

Voor 28.500 euro logeert u een weekje in Villa Moulins des Graniers, het weergaloze buitenverblijf van de Verhulstjes aan de Golf van Saint-Tropez, zo weten we sinds begin deze week. Dat lijkt u wat duur? Toch is een vakantiestek van vlot 25.000 euro per week geen uitzondering. Het aanbod exclusieve vakantieverblijven aan de Côte d’Azur, op Ibiza of Bali voor de absolute beau monde is enorm. Voor 35.000 euro staan privékok en villamanager paraat. Maar ook in Knokke worden fabelachtige bedragen neergeteld voor dat exclusieve verlof. “Wie 2 weken boekt, krijgt er een helivlucht bovenop.”

41 reacties

  • Fanny Konings

    3 jaar geleden
    Ik denk dat Brad Pitt liever in Sint Tropez het stekje huurt dan in Knokke
  • Anoniem

    3 jaar geleden
    Zo lang ze het kunnen betalen, omdat brood en spelen verkoopt, klagen en zagen maar wel veel geld uitgeven aan de Studio 100 brol. Een arbeider die dubbele schift doet kan amper een huis af betalen op dertig jaar. De nieuwe rijken in de pret sector krijgen miljoenen subsidies waar de loontrekkende moet voor werken en degene die ze tewerkstellen moeten het dikwijls doen met een min. loon. De sportsector idem en dan is het nog teveel dat ze eerlijk belastingen betalen.
  • Johan De Bruycker

    3 jaar geleden
    Lijkt mij wel iets voor ons regering om een congres in alle eenvoud te organiseren...
  • Fonske Beys

    3 jaar geleden
    Die dit huren zijn zij die werknemer geen 0,04 € loon opslag gunnen.
  • Kees Van Loon

    3 jaar geleden
    Knokke, het ‘Kiel van de Belgische kust’...