Bart Verhaeghe over het nieuwe stadion van Club
Volledig scherm
PREMIUM
Bart Verhaeghe over het nieuwe stadion van Club © Photonews/Club Brugge

Club-voorzitter Verhaeghe moet klachten van buurt én Cercle vrezen over nieuw stadion: “Jan Breydel is op. Het is versleten”

Club BruggeMoney time voor Club Brugge. Temidden het openbaar onderzoek trachtten voorzitter Bart Verhaeghe en Burgemeester Dirk De fauw de buurtbewoners woensdagavond in een nieuwe webinar voor zich te winnen: “Hopelijk zullen de gedane aanpassingen voldoende zijn”, klonk het bij De fauw. Dat valt nog maar af te wachten.

11 reacties

  • bob jansens

    3 jaar geleden
    Club-voorzitter Verhaeghe is een van de grote voorstanders voor een BeNe-competitie... en dan gaat zijn ploeg een voetbalstadion bouwen voor 40.000 toeschouwers op een plaats die niet met de trein te bereiken is, terwijl de grote Nederlandse stadions (Ajax Arena, Kuip ,...) reeds decennia over een eigen spoorwegstation beschikken...
  • gaston bergmans

    3 jaar geleden
    alberto de lovendeghem ja hebzucht is dat zoiets als herman van holsbeeck wat jij bedoelt ?
  • Jean-marc Geirnaert

    3 jaar geleden
    @luc teirlinck : wat was er eerst, de kip of het ei? Wat was er eerst in Brugge, het stadion of de omwonenden?
  • Freddie HEREMANS

    3 jaar geleden
    't Zal nog zo ver komen dat Club en Cercle... zonder Stadion vallen. Want huidige bouwval afbreken tot de kelders en op dezelfde plek een nieuw optrekken duurt minstens 3 jaar. Enige oplossing die tot een Nieuw Stadion leidt ligt buiten Brugge. Knokke bv. veel ruimte, perfect wegennet mogelijk, perfect bereikbaar voor 40.000 fans, stoort niemand.
  • Albert de Lovendeghem

    3 jaar geleden
    Jan Breydel voor volgend voetbalseizoen halveren van capaciteit. Veiligheid gaat vóór hebzucht van de Club bonzen.