.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Photo News/Mine Dalemans

Volgens politicoloog Devos kan Heeren moeilijk blijven zitten als burgemeester: “Een machtshebber die zichzelf voortrekt op de bevolking, dat heeft een vieze geur”

De burgemeester van Sint-Truiden, Veerle Heeren (CD&V), heeft na alle heisa toegegeven dat ze zich al in maart liet vaccineren. Zelf heeft ze het over een ‘inschattingsfout’, maar hoe duur kan die haar komen te staan? En betekent dit haar ontslag? Politicoloog Carl Devos maakt de voorlopige balans op. “Een machtshebber die zichzelf voortrekt op de bevolking: dat heeft een vieze geur.”

50 reacties

  • Ludwig Van der Auwera

    3 jaar geleden
    Als dit blijft verder duren hebben uiteindelijk enken Van Grieken & Co propere handen.
  • Willy Bogaert

    3 jaar geleden
    Maak een vergelijk met ander politiekers en dan stel je vast dat er maar weinig andere zijn ,anders hoor je niet bij de club van ons kent ons
  • Marleen Bogaert

    3 jaar geleden
    Vrijwilligers zeggen dat de centrummanager "toch" zou tussengekomen zijn, waarom dient deze dan klacht in ? NU lijdt hij zeker "gezichtsverlies" maar "Beter voorkomen dan genezen" zeker.
  • Elke Celis

    3 jaar geleden
    Amai die heeft een goei souffleuse! Niet antwoorden, niet relevant, niet beschaamd zijn ook niet. Schande!!
  • Peter CILISSEN

    3 jaar geleden
    Dat ze zelf een spuitje haalt, daar is nog ietwat mee te leven ivm haar functie, al keur ik het zeker niet goed; maar dat ze haar familie en goede kennissen erbij haalt, zelfs uit een andere stad, is een brug te ver. En al degenen die het niet zo erg vinden, het moest maar eens het spuitje geweest zijn die uw naaste in leven had kunnen redden.. Guido Bervoets, ge moet geen appelen met peren vergelijken, maar we weten ondertussen dat je niet objectief kan blijven