© Facebook

VIDEO. Pakkend eerbetoon aan Stephanie Buffel

Stephanie De Buysser (39), de echtgenote van KRC Genk-kapitein Thomas Buffel, wordt vandaag begraven in het West-Vlaamse Beernem. De vrouw overleed vorige week na een zware strijd tegen kanker. Spelers en leden van het directie en het bestuur van KRC Genk zullen de uitvaart bijwonen.

Koen SNOEKX, FiVr

De familie vraagt aan wie naar de plechtigheid wil komen om witte bloemen te schenken. Dat was ook de kleur van de rozen die de spelers bij de wedstrijd Genk-Oostende dinsdag vasthielden tijdens het indrukwekkende eerbetoon voor Stephanie.

© JEFFREY GAENS

“Donkere schaduw”

Ook op hun huwelijk vorige zomer waren bloemen, toen nog in alle kleuren, talrijk aanwezig. Dat toont dit prachtige eerbetoon dat de Brugse bloemist Frederik Van Pamel op Facebook heeft gezet.

“Ter nagedachtenis van Stéphanie laten wij dit filmpje zien van hun huwelijk een half jaar terug. Een prachtige bruid die in haar strijd tegen kanker nooit haar mooie lach verloor en er alles aan deed om haar gezin gelukkig te zien”, vertelt hij.

“Het was toen voor mij een heuse opdracht omdat het huwelijk volledig in het geheim doorging, en op de getuigen na niemand afwist van dit huwelijk. Wat toen als een prachtig sprookje plaatsvond, krijgt nu een donkere schaduw...”

Aangeboden door onze partners