Louka en Mansour uit 'De Kemping'
Volledig scherm
Louka en Mansour uit 'De Kemping' © VRT

Louka uit ‘De Kemping’ liet zich opnemen na afloop van de opnames

TVIn ‘De Kemping’ zien we hoe Tijs Vanneste (42) samen met negen kwetsbare jongeren met allerlei problemen een camping start. Daarmee probeert hij hen een duwtje in de juiste richting te geven. Dat lukte bij deelnemer Louka (24), want die besloot om zijn leven compleet om te gooien: hij liet zich opnemen na afloop van de opnames.

13 reacties

  • Dre Verhaert

    3 jaar geleden
    De gasten worden in hun kracht gezet en in hun waardigheid gelaten, wat ik enorm appreciëer van de makers. Geen uitlachgebeuren maar complexloze, Leuke tv. Het enige programma waar ik naar uitkijk, meer van dat VRT.
  • Lisette Verdonck

    3 jaar geleden
    Top programma ,een heel positief programma ,een programma van hoop.Mooi .
  • Marie-paule Dubois

    3 jaar geleden
    Hou moed Louka en gefeliciteerd aan Tijs en de deelnemers. Mooi waardig programma. .
  • Joan Lute

    3 jaar geleden
    Dit programma is vooral nu een hartverwarmend teken van hoop. Het is een mooi statement dat Tijs hiermee plaatst dat laat zien dat wanneer je verder kunt kijken dan je neus lang is heel veel mogelijk is met de verborgen talenten van mensen die vaak de kans niet krijgen ze te tonen en ontwikkelen. Ik hoop echt dat dit een voorbeeld van hoop mag zijn voor iedereen die uit de boot valt. Iedereen verdient geloof en vertrouwen in zijn of haar kwaliteiten.
  • Christine Delancker

    3 jaar geleden
    Heel mooi programma met allemaal mensen zoals ze zijn,ik geniet ervan Tijs en de ploeg dikke proficiat en voor Louka geweldig.