Dimitri Vegas en Like Mike ©  Dimitri Vegas & Like Mike - Bringing the Madness 3.0

Dimitri Vegas en Like Mike worden ambassadeurs van WWF

De populaire dj’s Dimitri Vegas en Like Mike slaan de handen in elkaar met het WWF om het bewustzijn te vergroten rond de noodzaak om de bossen en oceanen te beschermen. Dat meldt de natuurorganisatie donderdag.

jvh
Bron: BELGA

Dimitri Vegas zal zich concentreren op de oceaan en wordt ‘Global Ocean Ambassador’ en zijn broer Like Mike wordt ambassadeur van de bossen. “Helaas hebben we op deze planeet al zoveel van onze natuur verloren. Het is duidelijk aan ons, de wereldburgers, om er bij onze regeringen op aan te dringen om prioriteit te geven aan het milieu door zwaardere beperkingen op te leggen aan industriële vervuilers en door meer geld uit te trekken voor bijvoorbeeld milieuagentschappen”, zeggen ze.

Bedoeling is dat de dj’s hun fans mobiliseren om de vernietiging en degradatie van onze bossen te stoppen en plasticvervuiling in onze oceaan te stoppen. Dat zijn twee belangrijke oorzaken van de klimaatverandering en het verlies van biodiversiteit. Ze zullen onder meer fans aanzetten om petities te ondertekenen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer