Het medicijn Remdesivir.
Volledig scherm
Het medicijn Remdesivir. © BELGA

Europese Commissie wil drie nieuwe Covid-19-medicijnen op de markt brengen

Tegen oktober wil de Europese Commissie drie nieuwe medicijnen goedkeuren voor de behandeling van het coronavirus. Die medicijnen zouden de longproblemen moeten behandelen die door het virus worden veroorzaakt. 

5 reacties

  • oswald billiet

    3 jaar geleden
    En intussen is het wachten op de grote tussenkomst van de verenigde naties om gezamenlijk de ontzettende civid problemen in Indië en Brazillië aan te pakken. Indien dit wereldprobleem niet wordt aangepakt is geen enkel land nog veilig voor mutaties die zullen ontstaan.
  • Daan Roos

    3 jaar geleden
    Hopelijk zit er iets bij dat werkt.
  • Sam Bedfort

    3 jaar geleden
    Oktober? Dat gaat weer snel en efficiënt. Eerst zomervakentie en dan even afwachten hoeveel ze onder tafel schuiven. Sneller kunnen ze echt niet.
  • Freddy Henslegers

    3 jaar geleden
    Moeten die wereldvreemde graaiers dat goedkeuren? 't Zal weer mooi worden.
  • Dany Herman

    3 jaar geleden
    Uiteindelijk gaat dit een oplossing zijn voor iedereen die een vaccin geweigerd gaat hebben We weten dat niet iedereen gelijke keus gekregen heeft in wat ik noem vaccinloterij De ene is na vier weken grotendeels beschermd de andere drie maanden met als supplement een kleine kans op trombose Keus op vaccin is er enkel in Brussel ( discriminatie tov andere regio's) Dan willen ze nog de Astra weigeraars in het kamp steken van de totaal weigeraars Hopelijk komt de medicatie vlug in omloop