Thierry Courtois en Marc Degryse in HLN SPORTCAST over halve finales Champions League: “Een andere trainer dan Zidane zou gedrag Hazard niet tolereren ”

HLN SportcastIn de nieuwste HLN SPORTCAST blikt gastheer Jonas Decleer met analist Marc Degryse en Thierry Courtois, vader van Thibaut, terug op de halve finales van de Champions League. Ook Olivier Deschacht belt even in. Ze hebben het over de verdiende finaleplaats van De Bruyne, het teleurstellende PSG en Real, maar ook over de rel rond Eden Hazard. “Excuses zullen niet helpen, presteren is de enige oplossing.”

22 reacties

  • wesley netnem

    3 jaar geleden
    De meeste KM gelopen van zijn Ploeg en een Mooie kans gecreeerd en Nog voor de 90min van het veld gehaald !! Eden was samen met Benzema en Vincius de beste spelers van Real !!
  • Ronald De Smet

    3 jaar geleden
    Doe toch niet kinderachtig aub, hij is gewoon zichzelf, frivool. Hij heeft zeker nooit enig ander inzicht gehad, jullie zoeken hier gewoon achter iets wat er niet is of was. De match is gedaan, over en out. De ene kan het resultaat beter verwerken dan de andere.
  • Dirk Delaere

    3 jaar geleden
    Wat een gezaag. Nee het was niet het allerbeste idee om te dollen voor de camera, maar nee, het was geen drama. Het is wel veelzeggend ovder de staat van de ploeg als ze een 75% fitte Hasard 90 minuten moeten inzetten! Hij was maanden gekwetst, maar hij is blijkbaar toch beter dan zijn zogezegd 100% fitte ploegmakkers.
  • Christiaan GOETHALS

    3 jaar geleden
    De pikorde, ja. Penalty's geven, vrijschoppen geven was vroeger allemaal voor Eden. Ik ben er zeker van dat Eden dit beter kan dan vb Kroos, die vrijschoppen zijn toch om mee te lachen, niet.
  • Luc Huyghe

    3 jaar geleden
    Wat voor gezever is dat allemaal? Tijdens de match ben je vijand, na de match drink je pinten samen. Potverdorie toch, waarmee moeit die pers zich toch? Is het nu verboden om vrienden te zijn?