Onderzoekers aan het vaccinatiecentrum van Sint-Truiden.
Volledig scherm
Onderzoekers aan het vaccinatiecentrum van Sint-Truiden. © VTM NIEUWS

Onderzoeksrechter en parket bezoeken vaccinatiecentrum Sint-Truiden na lek

Het vaccinatiecentrum van Sint-Truiden heeft deze namiddag de onderzoeksrechter en het parket op bezoek gehad nadat er documenten met medische informatie lekte. Dat lek ging over de vroegtijdige vaccinatie van burgemeester Veerle Heeren (CD&V) en haar entourage. “Er is niemand opgepakt of verhoord", zeggen ze bij het parket.

61 reacties

  • Jozef Van Mellaert

    3 jaar geleden
    Al goed dat er soms iemand iets laat uitlekken, die klokkenluider verleent een bewonderings- waardige dienst aan de gemeenschap hoe zouden we anders dat gesjoemel aan de weetkomen?
  • Dick DECOCK

    3 jaar geleden
    Raar dat parket hier zo vlug is om boodschapper te vinden terwijl ze in andere grote zaken trein der traagheid nemen.
  • malfait christian

    3 jaar geleden
    Dat ze maar eens eerst onderzoeken waarom een oudere dame werd afgebeld ten voordele van de acolieten van de burgemeester. Organisatie Probis staat hier gelijk aan medewerking oplichting en nepotisme.
  • bart vansteenkiste

    3 jaar geleden
    ook al heeft de burgemeester geprofiteerd van haar functie en zich zelf snelner een vaccin kunnen plaatsen en meschien familie er sneller aan geholpen , ok u kan daar over vallen en iemand in functie zou het voorbeeld moeten stellen , maar mensen maken nu eenmaal fouten , wie zonder zonden is werp de eerste steen , maar om te zeggen we gaan haar job afnemen , dat vind ik in deze er zwaar over , als u dit met een misdrijf moet rekenen , begin dan eerst in plaats met nieuwe gevangenissen te bouwen
  • Aad van Ballegooijen

    3 jaar geleden
    Het zou toch ook kunnen dat haar buurman of andere bevoordeelden per ongeluk hun mond hebben voorbij gepraat.
  1. ‘Shitty City’: tijdelijk mini-dorp in Kuringen experimenteert met plas, poep en ... cultuur
    PREMIUM

    ‘Shitty City’: tijdelijk mini-dorp in Kuringen experimen­teert met plas, poep en ... cultuur

    Achteraan het voetbalpleintje bij de Chiro lokalen in Kuringen is zopas een mini-dorp neergestreken: ‘Shitty City’. Zowat 3 weken lang zal ‘Shitty City’ een plek worden waar architecten, kunstenaars, vormgevers en permaculturisten experimenteren binnen de domeinen van compost en cultuur. “Via workshops, lezingen, performances en eetinstallaties proberen we zoveel mogelijk mensen opnieuw hun eigen lichaam, geest en residu te leren waarderen”, klinkt het.
    Hasselt
  2. Tournée Locale strijkt neer in Kuringen: “We willen buurtbewoners op een creatieve manier met mekaar in verbinding brengen”

    Tournée Locale strijkt neer in Kuringen: “We willen buurtbewo­ners op een creatieve manier met mekaar in verbinding brengen”

    Dinsdagavond werd Tournée Locale officieel afgetrapt in het Prinsenhof in Kuringen. Het tweejaarlijkse cultuurfestival wil bewoners van wijken en buurten op een creatieve manier met mekaar in contact brengen. Tournée Locale is bovendien interactief: het programma wordt immers voorafgaand uitgewerkt in samenwerking met de buurtbewoners. Resultaat: 3 weken vol muziek, beeldende kunst, fotografie, comedy tot zelfs een heuse, creatieve ganzenworkshop. Kers op de taart, is de ‘Shitty City’, een mini-gemeenschap die zich gedurende drie weken installeert in Kuringen om daar na te denken over alternatieve manieren van wonen, werken en leven.
    Hasselt