Saint-Tropez
Volledig scherm
PREMIUM
Saint-Tropez © RV

Ook deze sterren kan je naast De Verhulstjes spotten op vakantie in Saint-Tropez: “Niet meer om in de krant te staan, wel voor rust en ontspanning”

ShowbizzHet leven is goed aan de Côte d’Azur, en dan vooral in het zonovergoten Saint-Tropez. Dat krijgen we binnenkort te zien in het nieuwe seizoen van ‘De Verhulstjes’. Wie deze zomer net als Gert, Ellen, Viktor en Marie afzakt naar de Franse badplaats, brengt naast zijn zonnebril best ook zijn sterrenkijker mee. De stad wordt namelijk elk jaar opnieuw overspoeld door de grootste celebs. Brigitte Bardot en Elton John hebben er een eigen stekje, terwijl Kylie Jenner en Beyoncé vechten om een plekje op het strand. 

11 reacties

  • gustaaf carpels

    3 jaar geleden
    Tja doe zoals ik en kijk er niet naar
  • Patrick Peeters

    3 jaar geleden
    Vraag me af of het leven nog leuk kan zijn wanneer je je alles kan permiteren? Niets meer om echt naar uit te kijken, geen dromen meer, . . . Is misschien fijn voor even maar zou me gauw doen vervelen denk ik.
  • don vos

    3 jaar geleden
    Dat is al jaren een plaats voor oude mensen zonder fantasie.
  • Didi Bellens

    3 jaar geleden
    Dat zijn mensen zoals wij ze hebben enkel meer geld en arrogantie.
  • marian ridder

    3 jaar geleden
    wat ben je meer als mens als je deze luxe hebt? ben je gelukkiger? heb je meer vrienden die er voor je zijn? ik ben jaren maanden naar azie geweest heb mensen gezien die in onze ogen niets hebben, maar toch enorm gelukkig zijn met hun familie en vrienden om hun heen.misschien kunnen we iets van hun leren geluk zit in jezelf niet in hetgeen wat je hebt maar wat je bent als mens zonder geld na te streven voor luxe maar alleen om te kunnen leven en je naaste te steunen als dit nodig is.