Romelu Lukaku en Zlatan Ibrahimovic.
Volledig scherm
Romelu Lukaku en Zlatan Ibrahimovic. © Isopix/Instagram

Zlatan deelt nog eens prikje uit, maar Lukaku zet rivaliteit in zijn context: “Zlatan is een geweldige speler”

Serie ARomelu Lukaku die zichzelf na de scudetto met Inter tot ‘Koning van Milaan’ kroont, dat kan Zlatan Ibrahimovic niet zomaar laten passeren. De Zweedse spits van AC Milan postte op Instagram een foto van een koffie met latte art van hemzelf met op de achtergrond de kathedraal van Milaan. Ondertussen heeft Lukaku voor het eerst over het incident gesproken. In de Corriere dello Sport zet hij alles in zijn context: “De Serie A heeft spelers als Zlatan nodig. Hij is een geweldige voetballer.” 

10 reacties

  • BART MEUTERMANS

    3 jaar geleden
    @Nick en Tom ... Je moet die dingen ook in de juiste context plaatsen hé! Zlatan zat steeds bij sterke teams waar hij het dan uiteraard makkelijker had. . Zlatan is dan ook nog eens 8 jaar ouder. Lukaku is zowat op z'n ééntje verantwoordelijk voor de titel van Inter. Iedereen dacht dat Zlatan dat bij AC ook even ging doen ... Waar staan ze nu?
  • rene de kort

    3 jaar geleden
    Ken wat zeg je toch de beste spits ja ge hebt gelijk maar van de kleine ploegen, nooit zal hij ibraham kunnen inhalen of een andere wereld spits dan moet je kunnen voetballen en dat kan hij niet
  • moons fons

    3 jaar geleden
    Beste Nick : dat is er boenk op ! Bij mij verwondering alom ! Dat ze je reactie plaatsen ! Lukaku heeft het dit seizoen uitstekend gedaan maar dat is het dan ook !
  • c g

    3 jaar geleden
    Wel Lukaku geniet van het gevoel want daardoor ga je nog meer willen scoren om die kick opnieuw te beleven. Inderdaad qua stats. komt ie nog niet aan Zlatans enkels maar die is ook 12j ouder dus geef deze meervoudige kampioen inwording nog wat tijd en die gaat nog prijzen pakken! Sinds IM is ie enorm gegroeid en dat zal hij blijven doen. GO GO GOOOO RL9
  • Tom Carpentier

    3 jaar geleden
    Inderdaad Nick Verheyen, Lukaku komt nog niet aan Zlatan zijn enkels...