Eden Hazard en Jose Pedrerol
Volledig scherm
Eden Hazard en Jose Pedrerol © RV, El Chiringuito

Spaanse tv-presentator die snoeihard uithaalde apprecieert excuses van Eden Hazard: “Je hebt je tenminste verontschuldigd”

Buitenlands voetbalDe excuses van Eden Hazard vallen in goede aard bij Jose Pedrerol. De Spaanse tv-presentator was snoeihard voor de Rode Duivel toen hij na de Champions League-uitschakeling met Real Madrid ging dollen met enkele ex-ploegmaats van Chelsea. De (Spaanse) voetbalwereld stond op z’n kop. Hazard verontschuldigde zich gisteren, woorden die de invloedrijke Pedrerol apprecieert. “Je hebt de Real-fan geraakt, maar je hebt je tenminste verontschuldigd. Proficiat daarvoor.” 

35 reacties

  • Ludo Van der Auwera

    3 jaar geleden
    Die Spaanse TV reporter is geen journalist, dat is een supporter en supporters zijn niet objectief in hun beoordelingen. Dus, weg met die man op die stoel.
  • eduard janssens

    3 jaar geleden
    Geen haar op mijn hoofd dat daar zou aan denken .
  • wim CLAES

    3 jaar geleden
    Een middel vinger was op zijn plaats geweest geen excuses
  • danny vermeire

    3 jaar geleden
    Aan Karin Geenritz, zo'n speler moet het spel maken en er niet vanuit gaan om aangespeeld te worden.hij moet gewoon de pases geven en zich aanspreekbaar maken maar hij stond steeds in eepositie onaanspeelbaar dus niet met flauwekul afkomen. Anderlecht kan hem gebruiken.
  • Karine Arnoldi

    3 jaar geleden
    Hazard toont nog maar eens hoe mooi sport kan/moet zijn. Geen haat en nijd tgo je tegenstander bij verlies. Wat wil je nog meer? Iemand die alles kapot stampt omdat hij verloren heeft? Kortzichtige, domme supporters die zich gedragen alsof hun leven ervan afhangt? Geef mij dan maar de plezante gangmaker van een Hazard, die zich altijd meer dan 100% geeft in een match.