Hilde Crevits, Bart Somers en Jan Jambon teleurgesteld over plexihetze: “Laat ons pragmatisch zijn”

Bart Somers (Open Vld), Hilde Crevits (CD&V) en Jan Jambon (N-VA) zijn niet blij met de late beslissingen over het plexiglas. De horeca mag namelijk geen plexischermen zetten tussen de tafels op het terras. Volgens het protocol dat de horeca eerder ontving, mocht dat wel.

74 reacties

  • Pascale De Bolle

    3 jaar geleden
    De burgemeesters die hun verantwoordelijkheid wel nemen hebben meer lef en gezond verstand dan deze hele regering samen!. BESTE politici zoek het woord " verantwoordelijkheid" snel op in het desbetreffende woordenboek aub.
  • frans Venloo

    3 jaar geleden
    Dat bekomt men met een regering in minderheid welke niet bekwaam is om een eenvoudige beslissig te nemen Goe bezig Verder maar belastingsgeld blijven uitdelen alsof er te veel is maar de put is zo diep dat hij niet meer te vullen is . Misschien een VZW oprichten Bart Somes daar is veel mee te verdienen
  • lode wijk

    3 jaar geleden
    ik begrijp beide kanten, maar de schuld ligt bij de onbekwame regering, die nooit iets duidelijk en zonder achterpoorten of uitzonderingen kan maken, nooit een correct afgewerkt regel, moesten die een bedrijf leiden dan draaide dat altijd mank van de eerste maand. NIks controleren, niks bestraffen (enkel de kleine overtreder) en altijd veelvuldig kakelen en discuteren, zo gaat ons land overkop en wij kleintjes moeten betalen. De andere zijde neemt je arm als je een vinger geeft.
  • Jozef Vermeulen

    3 jaar geleden
    Horeca wil zoveel mogelijk mensen op hun terras terwijl ze volledige steun blijven trekken. De werkmens mag dat allemaal betalen.
  • Lieven Roels

    3 jaar geleden
    Meneer Somers ik denk dat de meeste verstandige mensen hier in den Belgique liever hebben dat je efkes uit beeld blijft. Veel blabla maar voor de rest geen beetje wol. Hoe zit het met die leuke dame uit Antwerpen die je gesteund hebt?? Hopelijk zijn er vlug verkiezingen zodat de mensen het niet vergeten