Gouverneur Jos Lantmeeters heeft zonet de gelekte documenten over de vroegtijdige vaccinatie van Veerle Heeren in ontvangst genomen.
Volledig scherm
Gouverneur Jos Lantmeeters heeft zonet de gelekte documenten over de vroegtijdige vaccinatie van Veerle Heeren in ontvangst genomen. © Fotoredactie

Minister Somers geeft gouverneur Lantmeeters opdracht om dossier over lek Veerle Heeren verder te onderzoeken

Limburgse Gouverneur Jos Lantmeeters (N-VA) heeft zonet de gelekte documenten over de vroegtijdige vaccinatie van Veerle Heeren (CD&V), de 56-jarige burgemeester van Sint-Truiden, in ontvangst genomen. Dat bevestigt zijn kabinet. De documenten kwamen samen met een aangetekende brief van Truiens gemeenteraadslid Ludwig Vandenhove (Vooruit), die de gelekte informatie afgelopen maandag in handen kreeg. 

  1. Broers voor de rechtbank na extreme verkeersagressie: “Ze braken zowat alles wat je in een menselijk aangezicht kan breken”

    Broers voor de rechtbank na extreme verkeers­agres­sie: “Ze braken zowat alles wat je in een menselijk aangezicht kan breken”

    Hij was nochtans gewoon van het werk terug naar huis, maar toch is het een rit die een jongeman zich voor de rest van zijn leven zal herinneren. Onderweg werd hij geconfronteerd met extreme verkeersagressie en toen hij niet veel later voor het rood licht stond werd hij hardhandig aangepakt door twee broers die in de auto naast hem zaten. Advocaat Erik Schellingen stond het slachtoffer bij en deed het relaas van de feiten: “Hoe hard de beelden van de dashcam ook zijn, godzijdank dat er beelden zijn!”
    Hasselt
  2. ASSISEN. Fruitplukker (58) veroordeeld voor moord op collega Constantin (44) : “Hij is bewust naar zijn slaapkamer gegaan om hem te doden”
    PREMIUM
    UPDATE

    ASSISEN. Fruitpluk­ker (58) veroor­deeld voor moord op collega Constantin (44) : “Hij is bewust naar zijn slaapkamer gegaan om hem te doden”

    In de nacht van 18 op 19 december 2021 stak Gheorghe C. (58) zijn collega-fruitplukker Constantin (44) dood met 14 messteken. De vijftiger geeft toe dat hij fataal uithaalde met het mes, maar beweert dat hij uit schrik handelde. “Het spijt me zo. Ik vraag vergiffenis’, sloot hij zelf in tranen af. Volgens zijn advocaat Gino Houbrechts werd de beschuldigde als ‘David tegen Goliath’ uitgelokt. Maar de jury oordeelt daar anders over. “Toen hij na de eerste messteken vaststelde dat het slachtoffer nog leefde, heeft hij het mes opnieuw ter hand genomen.”
    Alken