Auto negeert rood licht, raakt vast tussen de slagbomen en wordt ei zo na door trein gegrepen

PROVINCIE LUIKEen automobiliste is afgelopen dinsdag aan een drama ontsnapt aan een overweg in het Luikse Tilff (Esneux). De bestuurster van een Mercedes negeerde het rode licht en probeerde de dalende slagbomen nog snel voor te zijn. Een voorligger die hetzelfde had gedaan, belandde in een file waardoor de Mercedes geen kant meer op kon. Een technische camera van Infrabel filmde het incident. 

8 reacties

  • Jan Van Rompaey

    3 jaar geleden
    Flitsen en daarna een boete opleggen van 1.000 € minimum.
  • Lindsey Clauw

    3 jaar geleden
    Hij heeft geluk gehad. Hoop dat hij nu 2 keer zal nadenken voor hij zoiets doms doet
  • Jozef Vermeulen

    3 jaar geleden
    De chauffeur die aansluit aan het rode licht en zo de Mercedes geen kans geeft om achteruit te rijden, mag ook wel een boete krijgen.
  • eric meers

    3 jaar geleden
    Waarom kan men geen vast bedrag/straf koppelen aan een boete , waarom moet dat tussen 320 en 4000 eur zijn en een rijverbod tussen de 8 dagen en 5jaar , men begaat dezelfde overtreding maar blijkbaar hangt de straf ervan af of men de juiste persoon kent of de juiste advocaat kan betalen .
  • Marc Paesen

    3 jaar geleden
    Autooke afpakken, samenpersen, en torenhoge boete, plus celstraf!
  1. “Het kost ongelooflijk veel energie”: hoe bewaar je 30 jaar een groot geheim zoals Hans D.?
    PREMIUM
    2

    “Het kost ongeloof­lijk veel energie”: hoe bewaar je 30 jaar een groot geheim zoals Hans D.?

    Dertig jaar lang heeft Hans D. gelogen over wat er met zijn toenmalige vrouw Annie De Poortere is gebeurd. Maandag heeft hij bekend dat hij haar in de tuin heeft begraven. De moord waarvan hij nu wordt verdacht, heeft hij niet opgebiecht. De Nederlandse psycholoog Andreas Wismeijer, docent aan Tilburg University, bestudeert al 20 jaar mensen met geheimen. Waarom beslist iemand om zo lang te zwijgen?
  2. RECONSTRUCTIE. “Elke keer dat zijn vrouw ter sprake kwam, raakte Hans geëmotioneerd. Wat achter die emoties zat, wist ik natuurlijk niet”
    PREMIUM
    Zaak Annie De Poortere

    RECONSTRUC­TIE. “Elke keer dat zijn vrouw ter sprake kwam, raakte Hans geëmotio­neerd. Wat achter die emoties zat, wist ik natuurlijk niet”

    Plots was ze wég, op 12 november 1994. Was ze gevlucht, weg van man en zoon, in de greep van een psychose? Of zou haar lichaam na een wanhoopsdaad ergens in de Leiemeersen liggen? Maar niemand keek naar de andere aanwijzingen - ze was zonder paspoort vertrokken, er was een stuk tuin omgewoeld, haar man werkte elke poging om grondig te zoeken tegen. Dus bleef Annie De Poorter 30 jaar liggen waar haar man Hans D. haar had begraven. Dit is het verhaal van een web van leugens en gemiste kansen.
    Sint-Martens-Latem