The Voice
Volledig scherm
The Voice © VTM

Kiezen was nog nooit zo moeilijk: dit was de eerste liveshow van ‘The Voice van Vlaanderen’

TVEen groot moment voor de kandidaten van ‘The Voice van Vlaanderen’: vanavond was het tijd voor de allereerste liveshow van het programma. Ondanks de extra druk werd er weeral fantastisch gezongen. Dit zijn alle hoogtepunten op een rij. 

8 reacties

  • JO DE MEESTER

    3 jaar geleden
    Slechte keuze van Laura om Edison mee te nemen. Hij kan niet eens zingen. Ze is er gewoon verliefd op het gaat niet om zingen bij haar.
  • Nick Martens

    3 jaar geleden
    Zo fijn om te zien dat er in The Voice geen corona bestaat. Tientallen onderlinge knuffels gezien, Sean die met alle kandidaten alcohol zuipt en van "bubbel" naar "bubbel" gaat. Een zaal vol publiek... En wij moeten ons nog altijd aan alle absurde regeltjes houden?? Of is het omdat het voor 'den teevee' is dat alles wél kan? Waarom geen live show waarin men zich wel netjes aan alle regels houdt, kan perfect en men boet niks in aan beleving...
  • Steve Vandenbroeck

    3 jaar geleden
    Over smaken en geuren valt niet te discussiëren, maar er zat toch wel wat niveauverschil tussen de verschillende optredens. Vooral verstaanbaarheid was bij momenten ver te zoeken, net als een objectieve, kritische noot in dit artikel
  • Adriaan De Backer

    3 jaar geleden
    Ik moet eerlijk toegeven dat dr bij de afvallers heel wat betere en sterkere stemmen waren dan wat het gastoptreden van Camilie ons bracht. Camille, de hype van het moment, en ferm overroepen, voor mij was dit alles behalve "vuurwerk ".
  • Jean Driesen

    3 jaar geleden
    Prachtige show, geweldige optredens: Camille viel volledig uit de toon, dit was wat men noemt "het optreden te veel"!