Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photo News

OVERZICHT. Aantal patiënten op intensieve zorg blijft verder afnemen

Het aantal coronabesmettingen en hospitalisaties in ons land blijft verder afnemen. Het aantal overlijdens is lichtjes toegenomen met 2,6 procent. Dat blijkt vandaag uit voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano. Op intensieve zorg liggen nu minder dan 750 patiënten, het laagste aantal sinds eind maart.

34 reacties

  • bart vansteenkiste

    3 jaar geleden
    prietpraat meneer Jos Vercammen ik voorspel in begin van juni 5000 nieuwe besmettingen waarvan er heel wat mensen terug op de covid afdeling zullen belanden , het is elohim die mensen hun ogen zal openen , niet de mensheid en als u niet weet wat elohim betekend het is macht van de allerhoogste boven de universe GOD. voor koningrijken veranderen moeten mensen veranderen.
  • Danny Govaerts

    3 jaar geleden
    Als het sterfte getal op intensieve zo hoog blijft kunnen ze wel een daling van het aantal patiënten op intensieve hebben. Maar dan is de vraag is dit op deze manier wenselijk. Als mensen zich niet aan de regels houden gaan we nog lang met een kwakkelend cijfer zitten. Dan weer op dan weer neer en wie pech heeft overleeft het niet. Desondanks de ministers gloednieuws willen brengen voor de zomer.
  • Harry Vermeulen

    3 jaar geleden
    benieuwd hoe lang het gaat duren. Vrees dat zomer weer zonder zal zijn met al die nieuwe varianten .
  • nicole desseyn

    3 jaar geleden
    Nergens cijfers te zien van mensen die het ziekenhuis verlaten hebben !
  • Patrick Braekeveldt

    3 jaar geleden
    Afspraak binnen 10 dagen ,dan zullen de resultaten van het mensdom te zien zijn op de IC afdeling in de ziekenhuizen !