AFP
Volledig scherm
© AFP

Geen roze voor Remco: Evenepoel zet knap zevende tijd neer in openingstijdrit, wereldkampioen Ganna blaast iedereen weg

GiroRemco Evenepoel is weer wielrenner. Onze landgenoot rolde omstreeks 16u52 van het startpodium in Turijn en reed knap naar een zevende tijd in de openingstijdrit van de Giro. Evenepoel botste evenwel, net als iedereen, op een machtsexploot van Filippo Ganna. De wereldkampioen blies iedereen weg en pakte met overmacht de roze trui. 

15 reacties

  • Jan Van Bavel

    3 jaar geleden
    Goed gedaan Remco !
  • bart vansteenkiste

    3 jaar geleden
    aan het vervolg van de ronde gaan we zien wat hij echt in zijn mars heeft , als hij zo goed is als de meeste beweren dan moet hij niet winnen maar zeker eindigen in de eerste 10 , valt hij daar buiten gaat hij nooit zo goed zijn als sommige beweren , iemand bv als merxk greep zijn tegen stand al op jonge leeftijd met de keel , ook de vlaminck , maar zoals deze twee gaan er geen twee meer opstaan.
  • Rudi Pieters

    3 jaar geleden
    Super Remco zonder een wedstrijd gereden te hebben je moet het maar doen waar was campenaerts is toch specialist
  • Johan hendrickx

    3 jaar geleden
    Toch bedenkingen bij Ganna dat die plots op enkele dagen tijd weer kan winnen..? En dan nog dit, goed een jaar geleden waren alle 'wielerkenners/-analisten/-reporters' het er allemaal over eens dat ze niet te veel druk mochten leggen op de schouders van Evenepoel. Na enkele maanden hebben die allemaal collectief geheugenverlies gekregen want, ondertussen doen ze niet anders dan hoge verwachtingen scheppen..
  • philippe vander haeghen

    3 jaar geleden
    Bij Ganna valt de chrono weg in het 2de gedeelte in Italië...