Nathalie Meskens en dochter Lima
Volledig scherm
Nathalie Meskens en dochter Lima © RV

Nathalie Meskens naar spoed met dochter Lima: “'t Is een wilde griet, dat heeft ze niet van mij hoor”

ShowbizzDe Moederdag van Nathalie Meskens (39) is er eentje in mineur. Haar dochtertje moest naar het spoed nadat ze gevallen was en een kap in haar wenkbrauw had. “Mijn moederhart breekt bij het zien van dat bloed dat in Lima haar oog stroomde”, schrijft de actrice op Instagram.

3 reacties

  • Marina Vanderveken

    3 jaar geleden
    Heel herkenbaar. Een vreselijk zicht en alles aan een hoofd bloedt gelijk een rund. Maar komt allemaal goed. Extra knuffels vandaag & fijne moederdag.
  • christian van loon

    3 jaar geleden
    Voor iedereen is het leven vallen en steeds weer opstaan, met nieuwe inzichten. Hou vol!
  • Marc Geerts

    3 jaar geleden
    Pfff, dat maakt iedereen als moeder toch al eens mee hé. Waarom moet zoiets in de media komen ? Ze staan wel op hun privacy maar zoiets melden ze wel.
  1. Charles neemt taak weer op, maar plan voor zijn begrafenis wordt permanent bijgewerkt: dit gebeurt er wanneer koning overlijdt
    PREMIUM
    Royalty

    Charles neemt taak weer op, maar plan voor zijn begrafenis wordt permanent bijgewerkt: dit gebeurt er wanneer koning overlijdt

    Volgende week neemt de Britse koning Charles (75) zijn officiële taken weer op, na z’n behandeling voor een kwaadaardige tumor. Dat kondigde hij vrijdagavond aan. Buckingham Palace heeft de afgelopen maanden rekening gehouden met een rampscenario. Het draaiboek van zijn begrafenis is daarom regelmatig bijgewerkt, net zoals dat gebeurde bij de Queen. Mocht Charles sterven, dan treedt ‘Operation Menai Bridge’ in werking. Hoe ziet dat er exact uit?
  2. INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”
    Play
    PREMIUM
    tv

    INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”

    Herkanser uit ‘The Comeback Stage’ van Laura Tesoro. Gezegend met een stem waar menig rocker jaloers op is. En voortaan ook de negende winnaar van ‘The Voice van Vlaanderen’. Christophe (43) uit Roeselare blies zijn drie mannelijke concurrenten omver, tot z’n eigen verbazing. “Ik had niet verwacht dat het publiek op de oude rot zou stemmen”, vertelt de sympathieke West-Vlaming in dit eerste gesprek na z’n overwinning. Gaat hij z’n leven nu drastisch omgooien? En wat zou hij met die 25.000 euro prijzengeld doen?