EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

Nieuwe complottheorie in de Formule 1: Mercedes zou bewust met handrem op rijden

Formule 1De machtsverhouding tussen Mercedes en Red Bull, bij uitbreiding tussen Hamilton en Verstappen, zorgt voor een nieuwe complottheorie in de paddock: wat als Mercedes nu eens met de handrem op reed? Van de pot gerukt?

23 reacties

  • Alexa Grieken

    3 jaar geleden
    Elk team rijdt met de handrem op. Vroeger reden ze harder en was er veel meer talent nodig.
  • rudi van dijck

    3 jaar geleden
    Mercedes is gewoon trager in de bochten, door die nieuwe regels. iedereen met een lo rake heeft daar last van. en dat scheelt ongeveer 1 sec per ronde! maar ze maken alles goed, daar zij nog steeds de top speed hebben. en vermits het hier nog steeds om miljoenen gaat. gaan ze zeker niet met de handrem op rijden!! en zuinig racen waar mogelijk is gezien de 3 motoren per seizoen zonder straf.
  • John Boulois

    3 jaar geleden
    Mercedes weet ook dat ze de f1 kapotmaken dus kan er best wel inkomen dat ze richten op nipte overwinningen, als er nog meer mensen en sponsors afhaken is het gedaan met de f1.
  • JOANNES HOSTE

    3 jaar geleden
    Mercedes neemt geen risico's en trager rijden dan je kan en punten weggeven? Een paar tegenslagen en je verlies niet enkel een wedstrijd maar ook het constructeurskampioenschap en heel veel geld.
  • dirk govaerts

    3 jaar geleden
    als je de rijder het verschil wil laten maken , zet ze op een go-cart . Autosport draait om de combinatie mens-machine Al dromen vele dat in het geval Hamilton de auto de betere is en in het geval Verstappen de rijder .Feit blijft dat sinds dit jaar de auto van Mercedes opmerkelijk trager geworden is tov vorig jaar .Bij de RB is dat veel minder .Conclusie , de FIA heeft de regels al verandert in het voordeel van RB