Liliane Bettencourt en haar dochter Françoise Bettencourt-Meyers op de Paris Fashion Week in 2012.
Volledig scherm
PREMIUM
Liliane Bettencourt en haar dochter Françoise Bettencourt-Meyers op de Paris Fashion Week in 2012. © /

Françoise Bettencourt Meyers, de rijkste vrouw ter wereld die de vuile was van L’Oréal buiten hing: “Gigolo troggelde haar moeder miljard euro af”

CelebritiesGeld maakt niet gelukkig. Daar weet de familie Bettencourt, oprichter van beautymerk L’Oréal, alles van. Erfgename Françoise Bettencourt Meyers (67) werd, met een vermogen van 73 miljard euro, onlangs uitgeroepen tot ‘s werelds rijkste vrouw. Omdat ze het waard is, wellicht. Al kan die L’Oréal-slogan niet verhinderen dat de familieschandalen als een donkere wolk boven haar hoofd hangt. De schatrijke kluizenares kelderde het bedrijf ei zo na door een bitsige vete met haar moeder, die in een pijnlijk openbare rechtszaak eindigde. “Eerst vermoordde de moeder haar dochter, en daarna vermoordde de dochter haar moeder.”

6 reacties

  • Marianne Van den Lemmer

    3 jaar geleden
    Het is te hopen dat hij het waard was.
  • Polutnik Ronald

    3 jaar geleden
    Geld maakt misschien voor de rijken niet gelukkig , omdat ze er veel te veel hebben en nog meer willen . En daar wringt het schoentje , maar mensen die weinig geld hebben daar zal het geld wel gelukkig maken en dat hoeft daarom niet veel te zijn . Alleen maar dat ze wat gemakkelijker kunnen leven inplaats van de eindjes aan elkaar te passen . Dan zijn ze heel gelukkig met beetje meer geld . En niet steeds zeggen dat het gemakkelijk is geld hebben nee het maakt gelukkig .
  • Jef Van Looveren

    3 jaar geleden
    Heb in 1999 voor Liliane 10 dagen gekookt op de boot waar ik toen op werkte , The Seaborn Pride van Cunard. Daar zag je wat.. wat gaat de tijd snel.
  • Michel De Muynck

    3 jaar geleden
    Weet niet hoe het nu zit, maar in die troebele periode kwam het merk niet meer opdagen op professionele beurzen. Bovendien, volgens testen door labo’s, werken hun producten niet. Aan de foto bovenaan dit artikel te zien, dat klopt. Toch als ze hun eigen kremmekes gebruiken.
  • Helga Geuens

    3 jaar geleden
    Ik heb geen geld,maar ik ben er zeker van,dat ik gelukkiger ben dan zij.Gaan en staan,waar ik wil,geen bodyguards...