Remco Evenepoel rijdt als een zondagskind door het peloton.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenepoel rijdt als een zondagskind door het peloton. © Photo News

“Evenepoel moet vooral blij zijn dat dopingcontroles van het wielrennen weer een geloofwaardige sport hebben gemaakt”

WielrennenDe vloek van Remco Evenepoel toen hij dit weekend na de tijdrit in de Giro voor de tweede dag op rij naar de dopingcontrole moest, is ook onze chef wielrennen niet ontgaan. Hij vindt dat Evenepoel een keer goed mag vloeken, maar dat “hij vooral een zondagskind is en dat moet vooral zo moet blijven”. 

18 reacties

  • Gerry Cle

    3 jaar geleden
    Natuurlijk is Remco blij dat dopingcontroles het wielrennen 'clean' houden zodat eindelijk talent bepaalt wie de beste is. Maar moet hij daarom die controles plezierig vinden?
  • André Willems

    3 jaar geleden
    Goed gezegd van Benny Coomans , dopingvrij dat bestaat niet .
  • Eric Freys

    3 jaar geleden
    idd maar dat ze dan iedere renner even veel testen hé .... hier geeft het de indruk dat een renner die pas terug is méér moet getest worden want hoe kan dat nu dat hij zo goed is ?
  • Benny Coomans

    3 jaar geleden
    als sport dopingvrij is ben ik de zoon van de paus
  • Walter De Vuyst

    3 jaar geleden
    Evenepoel blijft met de voetjes stevig op de grond en is absoluut geen grootprater , integendeel hu schuwt de pers maar als het absoluut nodig is heeft hij ook een klaar en duidelijk antwoord in petto . De media maakt voor de zoveelste maal van een mug een olifant . Een uitschuiver van formaat ! Nog een dikke proficiat aan etappewinnaar Tim Merlier