Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Meer mensen naar spoed na glas te veel: “Heropening terrassen werd hard gevierd”

De afdeling Spoedgevallen van ZNA Stuivenberg kreeg zaterdagnacht een tiental mensen over de vloer die een glas te veel op hadden. Meer dan gewoonlijk, maar het ziekenhuis in Antwerpen kwam niet in de problemen. Dat schrijft VRT NWS.

50 reacties

  • Francois Jonckheere

    3 jaar geleden
    Ik kan niet geloven dat men op de spoed beland met één glas teveel op. Sorry voor zoiets is meer nodig. Maar soit, het medisch personeel kan zelfs zo iemand niet weigeren maar moest ik iets te zeggen hebben werd de volledige rekening gepresenteerd, zonder tussenkomst van ziekenfonds of hospitalisatieverzekering. Ingeval van minderjarigheid aan de ouders, in het andere geval aan de betrokkene zelf. Zonder pardon.
  • Eric Grosemans

    3 jaar geleden
    ze hadden beter een alcoholverbod gekoppeld aan de heropening van de terrassen. Eens benieuwd hoeveel volk er dan gezeten zou hebben.
  • johan van Oevelen

    3 jaar geleden
    zoals mijn grootmoeder altijd zei: een kinderhand (of mentaliteit) is snel gevuld he ;) ieder doet wat hij wilt zolang de ander daar geen last van heeft. Hetgeen dat ik dan wer wel interessant vind zijn de cijfers van welke leeftijdsgroepen er grotendeels op de spoed terecht kwamen.
  • paul van gele

    3 jaar geleden
    Ze hadden die tiental mensen terug gewoon moeten naar huis sturen. Politie op bellen en ze thuis voor hun deur afzetten maar de kosten wel terug verhalen bij hen zelfs als ze meerder jarig zijn en anders bij hun ouders. En reken maar goed door hoor ieder uur moet betaald worden plus de onkosten van benzine en de rest.
  • jan boden

    3 jaar geleden
    Haast en spoed is zelden goed.