Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Opnieuw voltijds naar school: “Meer dan 90 procent van leerlingen in tweede en derde graad was op school”

Alle leerlingen van de tweede en derde graad secundair onderwijs konden vanaf vandaag weer voltijds naar school. Scholen waren niet verplicht om alle leerlingen weer te ontvangen, maar de meeste deden dat wel. Volgens Vlaams minster van Onderwijs Ben Weyts was “meer dan 90 procent van de leerlingen tweede en derde graad secundair onderwijs vandaag op school”.

9 reacties

  • Bart Timperman

    3 jaar geleden
    Ondertussen is de daling van besmettingen zich aan het stabiliseren en begint het soms zelfs terug te stijgen, goed bezig meneer Weyts, u bent onze zomer aan het verknallen!
  • Luna Geerts

    3 jaar geleden
    blij dat school van mijn kind tot einde jaar koos voor deels afstand. Voor ons mag dat voltijds. School kan niet veiligheid waarborgen. Dat men nu plots iets wil doen aan het welzijn is lachwekkend. Kinderen zijn zo gedrild dat ze geen moeite meer doen om problemen te melden. Er wordt toch geen rekening mee gehouden. Welke oplossing wordt geboden CLB en psycholoog. Het probleem is het teveel aan werk. Vandaag nog 4 grote toetsen= 2 u slapen en nee plannen niet mogelijk andere dagen zijn gelijk
  • Aline Veraart

    3 jaar geleden
    Er wordt steeds gesproken over 6 maanden afstandsonderwijs. In de scholen van mijn kinderen is dit het geval sinds vorig jaar maart. En helaas kiest 1 van de scholen om niet te openen. Kan di niet verplicht worden, om de scholen open te doen? Recht op onderwijs!
  • Valerien De Meeter

    3 jaar geleden
    Waar haalt die man zijn cijfer van 90%? Ik ken meer scholen die NIET op 100% contactonderwijs zijn overgeschakeld, dan scholen die dit wel deden...
  • Emi Hergersberg

    3 jaar geleden
    Die man heeft er blijkbaar geen weet van - of doet alsof - dat er veel jongeren afhankelijk zijn van het openbaar vervoer waar niks ontsmet wordt en waar iedereen dicht op elkaar geperst staat.