Een archiefbeeld van burgemeester Veerle Heeren (CD&V) in het vaccinatiecentrum in Sint-Truiden
Volledig scherm
PREMIUM
Een archiefbeeld van burgemeester Veerle Heeren (CD&V) in het vaccinatiecentrum in Sint-Truiden © Mine Dalemans

Man (74) dient klacht in tegen vaccinatiecentrum: “Vandaag geen Pfizer, we moeten u AstraZeneca geven” Vier minuten daarvoor werd buurman Veerle Heeren ingeënt.... met Pfizer

Sint-TruidenEen gepensioneerd koppel heeft klacht ingediend tegen het vaccinatiecentrum in Sint-Truiden. Vlak voor de man zijn eerste coronaprik zou ontvangen, kreeg hij te horen dat hij geen vaccin van Pfizer maar van AstraZeneca zou krijgen. “Want we hebben vandaag geen Pfizer.” Vier minuten eerder kreeg de buurman en partijgenoot van burgemeester Veerle Heeren (CD&V) wél een vaccin van Pfizer. Een nieuwe aflevering in de Veerle Heeren-saga.

129 reacties

  • Nico Herbots

    3 jaar geleden
    @Ann Verschueren: medisch geheim? U beseft toch dat we binnenkort allemaal met een coronapaspoort zullen rondlopen? Trouwens, je macht misbruiken is strafbaar, er vervolgens over lopen liegen ook. Trouwens, als je het zelf niet zo nauw neemt met je plichten, en ook niet met de wet, moet je achteraf niet gaan lopen memmen over rechten. Het is het een mét het ander, dat geldt voor ons allemaal. Mevr. Heeren is capabel om verantwoordelijkheid op te nemen voor haar eigen daden, mag ik hopen.
  • Jean Vangronsvelt

    3 jaar geleden
    De 2 inspuitingen deugen niet.
  • Huygelberghs Frank

    3 jaar geleden
    Onmiddellijk ontslaan als burgemeester,en zelfs geen amt meer in de gemeente,dit verhaal slaat alles (als het klopt natuurlijk)
  • Alexa Grieken

    3 jaar geleden
    @ANn, dit is al meermaals bewezen met meerdere studies. Amerika en verschillende Europese landen willen het zelfs niet gebruiken, Europa verlengt ook het contract niet. En als je bedriegt, dan heb je geen recht op een medisch geheim, zeker niet als je een publiek figuur bent in dienst van de maatschappij. <3
  • Fons Dewaele

    3 jaar geleden
    Het ene schandaal na het andere van de deelnemers aan dat staatstheater.