Philippe Close.
Volledig scherm
Philippe Close. © BELGA

Burgemeester Close over La Boum 3: "We willen niet werken met mensen die enkel provoceren"

Op de gemeenteraad van de stad Brussel is maandagavond nog eens teruggekomen op het verboden feest La Boum 2 in het Ter Kamerenbos op zaterdag 1 mei. Tegelijkertijd werd er al vooruitgeblikt op de officiële aanvraag voor La Boum 3. Brussels burgemeester Philippe Close (PS) maakte duidelijk dat hij enkel met professionals wil werken als het evenement toegelaten wordt.

11 reacties

  • gustaaf carpels

    3 jaar geleden
    Hopelijk word er snel een wet gestemd om deze Organisatoren van bijeenkomsten waarbij je op voorhand van weet dat deze gepaard gaan zijn met geweld en plunderingen ook correctioneel zwaar te straffen.
  • Alexa Grieken

    3 jaar geleden
    Als Politici zich nu eens als professionals zouden gedragen, dan zouden mensen dat misschien ook doen.
  • Guido De hornois

    3 jaar geleden
    Zoals we ook graag zouden zien dat politici zich als verantwoordelijke professionals gedragen.
  • Luciano van As

    3 jaar geleden
    En dan is natuurlijk de vraag, wat gaat deze burgermeester er nu aan doen ? Want de organisatoren uitkafferen dat ze niet de competenties hebben, is niet de oplossing vermoed ik.
  • Jurgen Devries

    3 jaar geleden
    En waarom weer een la boum ? Je mag op een terras iets drinken, je mag met 10 mensen buiten afspreken en toch is het niet genoeg? Er is zelfs sprake van festivals binnen een twee maanden maar toch gaan ze weer amok maken omdat hun mentale gezondheid in gevaar is??