Heeren zal tijdelijk door eerste schepen Jelle Engelbosch (N-VA) worden vervangen.
Volledig scherm
Heeren zal tijdelijk door eerste schepen Jelle Engelbosch (N-VA) worden vervangen. © VTM NIEUWS

Jelle Engelbosch (N-VA) zal Veerle Heeren tijdelijk vervangen: “Gaan stad niet in chaos storten”

Veerle Heeren (CD&V) zal tijdelijk door eerste schepen Jelle Engelbosch (N-VA) als burgemeester van Sint-Truiden worden vervangen, zo meldt Heeren na afloop van de extra digitale gemeenteraad, die in het teken van haar vroegtijdige vaccinatie tegen het coronavirus stond. De komende tijd wil Heeren zich zo volledig ter beschikking stellen om vragen in het kader van de aangekondigde audit vanuit de Vlaamse overheid te beantwoorden.

26 reacties

  • Theo Van Hoof

    3 jaar geleden
    Als ik lees wat er in Diest gebeurd met de werkmensen, dan zijn er duidelijk 2 maten en 2 gewichten in het spel. Na haar leugens zou ze veel beter de eer aan zichzelf houden en opstappen.
  • Jan Van Bavel

    3 jaar geleden
    Gewoon ontslag nemen en alle vergoedingen stop zetten. Voor dergelijke leugens word je als gewone mens op staande voet ontslagen. Wat verzint ze morgen weer?
  • Rik Tytgat

    3 jaar geleden
    Het Zwitserland aan de Noordzee. Na dit staaltje van zelfbediening stel ik mij wel de vraag, voor wie dat vooral zo zal zijn, voor de politici of voor de burgers.
  • Andy Staelens

    3 jaar geleden
    Hebben die daar geluk in Sint Truiden! Amai! De helden van politici gaan de stad niet in chaos storten!!!! Want wees nu eerlijk, wat zouden we zonder onze dappere en uiterst bekwame politici?
  • guido verheijen

    3 jaar geleden
    Misschien een idee voor de krant om wekelijks een stand van zaken te geven welke politieker deze week gefraudeerd heeft.en zo wekelijks een lijst te publiceren .Zo vergeten we niet op wie we zeker niet moeten stemmen.