Photo News by Pieter-Jan Vanstockstraeten
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News by Pieter-Jan Vanstockstraeten

23.000 jaar geschiedenis in 10 uur televisie: Tom Waes is verteller in docureeks ‘Het verhaal van Vlaanderen’

TVDe complexe Vlaamse geschiedenis, van de prehistorie tot de 21ste eeuw, in 10 uur televisie gieten. Dat is de 'challenge' die Tom Waes (52) heeft aanvaard. Vanaf augustus gaat de presentator haast fulltime aan de slag voor 'Het verhaal van Vlaanderen', een prestigieuze docureeks voor Eén die in 2022 op tv moet komen. Een voorproefje van wat het gaat worden.

8 reacties

  • Hendrik Tavernier

    3 jaar geleden
    Ik denk dat Jan De Vos en ook wel Stephan Chef gelijk zullen krijgen. Tom Waes lijkt me niet echt die grote Vlaamsgezinde jongen. Ik vrees dat dit linkse propaganda gaat worden.
  • Patrick Van Lersberghe

    3 jaar geleden
    Een zeer moeilijke opdracht gezien het ontbreken van een gemeenschappelijke geschiedenis. Ik ben benieuwd. Het is veel eenvoudiger om de geschiedenis van de verschillende Vlaamse provincies toe te lichten en dan moet je nog oppassen met de voorstelling gezien de verschillende tijdsgeesten.
  • Jan De Vos

    3 jaar geleden
    Kon er nu echt niemand anders gevonden worden, ik vrees dat het een zeer linkse opvulling zal zijn, hopelijk vergis ik mij. Het moet zeker geen Vlaams Belang belang versie zijn, maar een versie die een Vlaanderen een meerwaarde geeft.
  • Jan Hebbelinck

    3 jaar geleden
    Verbaasd me enorm dat hij dit niet samen doet met Jeroen Meus. Je ziet ver niet anders meer dan die 2.
  • Marc Tielemans

    3 jaar geleden
    Waarschijnlijk niets om fier op te zijn!