© Google Street View

Herstellingswerken aan op- en afritten van A12 en E19

Volgende week zal het Agentschap Wegen en Verkeer een aantal dringende herstellingen uitvoeren aan vier op- en afritten van de A12 en de E19 in de provincie Antwerpen. Het wegdek is er plaatselijk ernstig beschadigd en aan vernieuwing toe. Tijdens de werken zijn de op- en afritten afgesloten en wordt het verkeer omgeleid. Op de snelwegen zelf is er geen hinder.

Op de A12 wordt er in de nacht van dinsdag 7 op woensdag 8 februari gewerkt aan de oprit Breendonk in de richting van Antwerpen. De oprit is dan afgesloten en het verkeer wordt naar het complex van Willebroek-Zuid geleid om daar de A12 richting Antwerpen op te rijden.

Mechelen

Op de E19 wordt er die nacht ook gewerkt op de oprit Mechelen-Noord in de richting van Brussel. De oprit is dan afgesloten en het verkeer wordt naar het complex van Rumst geleid om daar de E19 richting Brussel te nemen. Beide opritten zijn afgesloten tussen 20.00 uur en 06.00 uur.

Meer en Loenhout

Op donderdag 9 februari wordt op de E19 ten noorden van Antwerpen gewerkt aan twee afritten: de afrit Meer richting Nederland en de afrit Loenhout richting Antwerpen. De afrit Meer wordt afgesloten vanaf 07.00 uur en het verkeer rijdt dan door naar het volgende complex (Transportzone Meer) om daar te keren.

De afrit Loenhout wordt pas na de ochtendspits afgesloten, vanaf 09.00 uur. Ook hier rijdt het verkeer door naar het volgende complex (Brecht). Het agentschap verwacht beide afritten voor de avondspits opnieuw te kunnen openstellen.

Bovenstaande data kunnen nog verschuiven indien het weer te slecht is om de werken uit te voeren.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER