Evenepoel in de opnieuw uitgeregende rit naar Sestola.
Volledig scherm
Evenepoel in de opnieuw uitgeregende rit naar Sestola. © Photo News

Getekende Evenepoel beperkt schade en is na zware rit nu de uitgesproken Wolfpack-kopman

GiroGeen roze voor Remco. Het zal hem ongetwijfeld worst wezen. Veel belangrijker is dat Evenepoel zich in ellendige weersomstandigheden op weg naar Sestola niet liet verrassen en hij op de scherprechter Colle Passerino, de eerste echt klimtest in deze Giro, geen grote averij opliep. Elf seconden op Bernal en Landa, die zijn verwaarloosbaar. In tegenstelling tot de Portugees João Almeida. Na de officieuze is Remco nu ook de officiële kopman van Deceuninck-Quick-Step.

9 reacties

  • L.R. JANSSENS

    3 jaar geleden
    Evenepoel heeft misschien geluk gehad dat de groten pas zijn beginnen koersen op iets minder dan een km voor de aankomst. Ik vrees dat de achterstand op die gasten meer zou geweest zijn moesten zij vroeger hebben "gereden". Ook een dikke proficiat aan Louis Vervaeke trouwens. Ja , er rijden nog goede andere belgen mee. Misschien deze namiddag een tweede zege voor Merlier. Dat is andere koek hé.
  • Leon Mertens

    3 jaar geleden
    De media overdrijven zeer sterk met Remco ,ze laten hem niet met rust ,laat die renner rustig opbouwen en dan zien we wel !!
  • Patrick Braekeveldt

    3 jaar geleden
    Niks gebeurd ,afspraak donderdag ,dan gaat het om de knikkers !
  • August Leemans

    3 jaar geleden
    Natuurlijk heeft Remco afgezien en zal hij ook diep gegaan zijn. Maar dat zijn ze allemaal geweest. Na zo een lange periode van herstel en opbouw moet het beste bij Remco zeker nog komen. Die andere weten nu al waar het gevaar vandaan komt. Hopelijk heeft hij ploegmaten die hem kunnen bijstaan. Remco we staan achter je.
  • christophe laporte

    3 jaar geleden
    Straffe prestatie...straffe atleet.