BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Van der Poel houdt optie open dat hij Tour vroeger verlaat en blijft zeker tot Spelen van 2024 op de mountainbike

WielrennenRijdt hij wel of niet van Brest tot helemaal in Parijs in de Tour de France? Mathieu van der Poel (26) zegt het nog niet te weten. Maar hij houdt de mogelijkheid wel open dat hij er eerder uitstapt. Als hij denkt dat dit zijn kansen op olympisch goud in het mountainbike verhoogt. Want zijn olympische missie gaat voor.

6 reacties

  • Mieke Hendrickx

    3 jaar geleden
    Groot gelijk dat hij deze beslissing neemt. Je moet doen wat je graag doet en wanneer je het beste van jezelf kan geven. Op de weg kan hij nog jaren mee.
  • dirk govaerts

    3 jaar geleden
    we hebben in het MBT afgelopen weekdn gezien dat hij nog werk te doen heeft ,Pidcock staat in mij ogen verder dan hij .Enkel zn startplaats achteraan zorgde er voor dat hij maar 5e werd
  • walter huybrechts

    3 jaar geleden
    Deze kanjer is bezig zich vroegtijdig op te branden maar hopelijk kmt het verstand met de jaren en hopelijk is het dan niet telaat
  • Ongeveer Precies

    3 jaar geleden
    Er valt in het hooggebergte toch geen eer te behalen voor Van der Poel, dat is geen schande want daar heeft hij de bouw noch de voorbereiding voor. In de laatste week jezelf slopen ter meerdere eer en glorie van wat? Gewoon uitstappen als je je kansen hebt gehad, je Olympische wens is immers al 4 jaar geen geheim. De ASO weet dat ook en zal daar geen probleem mee hebben.
  • Eddy Roofthooft

    3 jaar geleden
    Goed voor het veldrijden.Dan gaan onze landgenoten ook enkele crossen kunnen winnen.