Susy Mans (links) blijft Danny S. steunen
Volledig scherm
PREMIUM
Susy Mans (links) blijft Danny S. steunen © Jef Van Nooten

“Sonja moest een beetje gestraft worden”: nieuwe echtgenote blijft Danny S. steunen na gewelddadige dood

HerentalsSonja was vreemdgegaan en moest “een beetje gestraft worden”. Het antwoord van Danny S. op de vraag waarom hij in september 2018 Sonja Mertens (56) doodsloeg, tart alle verbeelding. Woensdagochtend startte zijn proces. Voor de dood van Sonja én voor de onmenselijke behandeling van zijn nieuwe echtgenote Susy, die haar Danny nochtans volop blijft steunen: “Mijn kinderen liegen, hij heeft me nooit geslagen.”

  1. NET OPEN. Duvel & Art wil ontmoetingsplaats zijn voor oude en nieuwe verzamelaars: “De liefde voor hét glas is zo groot”
    PREMIUM

    NET OPEN. Duvel & Art wil ontmoe­tings­plaats zijn voor oude en nieuwe verzame­laars: “De liefde voor hét glas is zo groot”

    Marc Peeters uit Balen opende zaterdag zijn ‘Duvel & Art'. Eerder baatte hij samen met zijn vrouw een broodjeszaak uit waarmee hij meermaals de media haalde met eetuitdagingen zoals de ‘Toren van Balen’, maar nu gooit hij het over een andere boeg. Hij heeft namelijk zoveel Duvelglazen dat hij maar besloot een winkel/café te openen. “De plaats om de Duvelpassie met elkaar te delen”, knipoogt Marc.
    Geel
  2. Wereldreiziger Marc (70) en metgezel maken motortrip van 20.000 kilometer naar Mongolië: “‘Bij die twee zit er een vijs los’, zag je de mensen denken”
    PREMIUM

    Wereldrei­zi­ger Marc (70) en metgezel maken motortrip van 20.000 kilometer naar Mongolië: “‘Bij die twee zit er een vijs los’, zag je de mensen denken”

    Hij reisde al meer dan de halve wereld rond, maar vorig jaar trok Marc Helsen (70) eropuit voor wat zijn laatste huzarenstukje moest worden: een tocht van 20.000 kilometer op de motor met ‘kompaan’ Frank Peeters. Het ultieme einddoel: het Altaj-gebergte in Mongolië. “Ik had al zo veel gedaan, maar was nog nooit écht vanaf mijn voordeur in Herentals vertrokken. In dit geval wel de voordeur van mijn stamkroeg De Zalm”, grijnst Marc Helsen. Zet u schrap voor een epische tocht langs oorlogsgebied, een kloof indrukwekkender dan de Grand Canyon en zuipende wijnboeren in Georgië.
    Herentals