Photo News
Volledig scherm
© Photo News
KRC Genk GNK
1
EINDE
1
Anderlecht AND
  • 67' Goal Paul Onuachu
  • Anouar Ait El Hadj Goal 33'

Club Brugge lacht in zijn vuistje: Genk en Anderlecht delen de punten en schieten daar weinig mee op

Belgisch voetbalEen punt waar beide partijen weinig mee opschieten. Genk en Anderlecht hebben op speeldag drie van de play-offs 1-1 gelijkgespeeld. Ait El Hadj bracht Anderlecht verdiend op voorsprong, Onuachu scoorde in de tweede helft tegen. Hét gespreksonderwerp was het VAR-busje, dat te laat arriveerde in Genk.

70 reacties

  • ROGER DEPREZ

    3 jaar geleden
    Racing wint niet en nu komen de commentaren en het zijn meningen en dat mag natuurlijk want ieder zijn mening, maar het doet niets ter zaken want Genk heeft na 3 wedstrijden de meeste punten in de play-offs 7 op 9 en gelooft mij ze doen rustig verder , ook al gaat het niet altijd even gemakkelijk en zeggen dat ze voor de play-offs Racing de minste kansen hadden gegeven van de vier. De prijzen worden aan de meet uitgedeeld zegt men in de koers.
  • St V riel

    3 jaar geleden
    Cornelissen Luk uw uitleg slaat nergens op, waarom zou een trainer wissels moeten doen om de wedstrijd te doen kantelen als ze aan de winst zijn, het gebeurt soms maar dan is het in zijn eigen nadeel.
  • Jos Van De Plas

    3 jaar geleden
    Play off is bedrog, als je dan toch een extra geld wil genereren en aan nacompetitie wil doen. Begin dan terug van op nul organiseer het op een eerlijke manier, en geef het een andere naam.
  • Frank Kaczorowski

    3 jaar geleden
    Let maar op dat Antwerpen straks niet in het vuistje lacht.
  • Hans Oxida

    3 jaar geleden
    brugge is de zwakste PO ploeg. Maar dat zal niet wegnemen dat ze kampioen worden.