Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Kompany en Van den Brom tevreden met puntje, coaches kritisch voor VAR-blunder: “Deze competitie verdient beter”

Belgisch voetbalDe coaches in beide kampen lijken te kunnen leven met een gelijkspel. Zowel Van den Brom als Kompany zagen wel verbeterpunten met het oog op komende zaterdag, wanneer Genk naar Anderlecht trekt. Op de persconferentie kwamen de heren nog even terug op het voorval met het VAR-busje.

10 reacties

  • Bart Engelen

    3 jaar geleden
    Als het allemaal zo lachwekkend is kan Van den Brom nog altijd terug richting Noorderburen. Maar aangezien hij te plat is om een topploeg te trainen in eigen land ...
  • jozef van riel

    3 jaar geleden
    Dat zal dan misschien waar zijn Albert maar ze moeten dan ook nog bij RSCA spelen binnen 3 jaar. Wat met de gehuurde spelers? Als ze goed geld krijgen voor een jongere, weg ermee. Zie Docu!
  • Albert de Lovendeghem

    3 jaar geleden
    Correct, Erik De Ridder. Hun groeimarge is nog groot. Over 3 jaar is hun marktwaarde het driedubbele van vandaag. De toekomst oogt mooi voor de recordkampioen.
  • Wim Wuytack

    3 jaar geleden
    Je ploeg is van slag omdat de macht een kwartiertje later begon? Sorry maar dat is lachwekkend.
  • Erik De Ridder

    3 jaar geleden
    Kom nu nog allemaal zeggen dat dit Anderlecht met zijn jonkies niet verdient van in PO1 te staan het voetbal dat tegen de 2 eerste van het klassement gespeeld werd mag gezien worden en mettertijd worden die jonge gastjes alleen maar beter.