Giro Di Remco #9. “De slothelling van 15 kilometer naar San Giacomo is een lopende klim en moet de tempoklimmer in Evenepoel in principe beter liggen”

GiroBelangrijke etappe in de Ronde van Italië op deze Hemelvaartsdag. In rit zes finisht de koers op de 15 kilometer lange Colle San Giacomo. Alle ogen op Remco Evenepoel dus. Kan hij na zijn maandenlange revalidatie opnieuw mee met de topfavorieten? In een nieuwe aflevering van ‘Giro Di Remco’ gaan we er met onze man in Italiê Maxim Goethals dieper op in. “De slothelling naar San Giacomo is een lopende klim. Minder steil, maar wel langer. Evenepoel is een tempoklimmer, dit moet hem dus iets beter liggen dan de snedige klim van eergisteren.”

25 reacties

  • Sophia de smet

    3 jaar geleden
    Hopelijk gespaard blijven van pech. Dan hebben we eindelijk hopelijk terug een echte ronde renner. Wat een klasbak ! Ik zie hem in de 3 de week echt eens uitpakken op zijn manier. Allemaal uit het wiel rijden. Zo een renner moeten we koesteren. Tuurlijk zijn er nog meer goede renners . Maar wat Wout en Remco presteren is super mooi om naar te kijken
  • Rudi Crijnen

    3 jaar geleden
    Rudi Crijnen Ik hou van alle renners die goed presteren , maar wie niet kan toegeven dat Remco een talent is , is volgens mij geen echte wielerfan. Go Remco.
  • Louis Meeus

    3 jaar geleden
    We zullen wel zien als de Giro gereden is. Stop met die gazettenpraat.
  • FRANKIE SPAERKEER

    3 jaar geleden
    Remco is nen belg, ik ben supporter van alle Belgen, goed of niet goed.
  • wim rooyakkers

    3 jaar geleden
    Nu is het Remco,die men afkraakt,tijdens de klassiekers was Wout de pineut, daarvoor was Mathieu het middelpunt van de reaguurders,soms vraag ik me af wanneer doet een renner het goed,je hoeft niet van iedereen fan zijn,en ja als er een Belg wint zijn we blij,maar als er alleen Belgen aan de start staan is het ook maar saai.en binnenkort is weer het BK,en dan wint er een landgenoot dat is zeker,