Tom Waes
Volledig scherm
Tom Waes © BELGAIMAGE

Eerste coronaprik voor Tom Waes (52), waarom krijgen gezonde vijftigers nu al vaccin?

Tom Waes is 52 en geen risicopatiënt. Toch heeft hij gisteren zijn eerste coronavaccin gekregen. Hij is niet de enige gezonde vijftiger die al werd ingeënt, zo blijkt uit een rondvraag van Radio 2 bij de vaccinatiecentra. “We mengen ze met de risicopatiënten om de privacy van die laatste groep te beschermen”, luidt het.

221 reacties

  • Luc Ver Eecke

    3 jaar geleden
    Als de burgemeesters dat mogen doen zonder ontslag te nemen , en ge zult zien straks is ze daar weer gelijk er niets gebeurt is !
  • Tony Pauwels

    3 jaar geleden
    De geselecteerden voor AZ mogen volgen sommigen blij zijn dat ze überhaupt een vaccin (met bewezen kans op ernstige bijwerkingen) krijgen. Ik zou eens willen weten hoeveel er hun Pfizer vaccin zouden inruilen tegen een AZ?
  • Ann Meeuwis

    3 jaar geleden
    Ik heb ook een uitnodiging voor volgende maandag en ben 55 en geen risicopatiënt. Blijkt nu normaal te zijn want weet zo reeds 5 personen die allemaal maandag moeten gaan.
  • Jo Van den Breen

    3 jaar geleden
    Het mengen van jonge gezonde mensen met risicopatiënten om de privacy te vrijwaren slaagt toch nergens op, het vaccinatiecentra is toch geen Modeshow ? En er is toch het medisch geheim, gewoon een excuus gevonden, om de excellenties te laten voorkruipen. Je zou maar risicopatiënt zijn en ondertussen in de langere wachttijd besmet geraken met alle gevolgen van dien, bovendien het is niet ethisch en democratisch te noemen.
  • Stroobants Alexander

    3 jaar geleden
    Ben 63 heb nog niets vernomen, maar ben dan ook geen burgemeester of Tom Waes.