ANP
Volledig scherm
© ANP

35 jaar na de winst van Sandra Kim op het Songfestival: Hooverphonic brengt eigen versie van ‘J’aime la vie’

EUROVISIESONGFESTIVALIn 1986 won Sandra Kim met ‘J’aime la vie’ het Eurovisiesongfestival. Ondertussen zijn we maar liefst 35 jaar later en net daarom brengt Hooverphonic, die volgende week dinsdag ons land vertegenwoordigen in de eerste halve finale, een eigen versie van het nummer.

16 reacties

  • christophe baele

    3 jaar geleden
    Men mag best trots zijn op de muzikale carrière van deze groep, internationaal zeer gewaardeerd en in tal films, series en reclame wordt hun muziek gebruikt. Of ze daar op hun plaats zijn, ze zijn authentiek zichzelf en ze zullen zich plaatsen in de finale... Jezelf blijven is nog altijd als muzikant het beste, wat je genre ook is. Altijd die negativiteit, terwijl men terecht trots mag zijn op onze Belgische muzikanten, ik zoveel genres innovatief.
  • katie dupont

    3 jaar geleden
    Tjonge menen Julie dat nu?? Sandra Kim won met Jaime la vie idd. Wat super was en nooit verwacht. Eigenlijk was ze nog te jong om te mogen deelnemen maar ze won met haar prachtige stem en al wat er bij hoorde. Dat Hooverphonic nu haar nr gaan verpesten en denken Belgium 12 Points lol.
  • Marc Soons

    3 jaar geleden
    Iemand met oren aan zijn kop hoort direkt dat dit een fantastisch nummer.. Spijtig willen de mensen meer prulnrs zoals de laatste jaren.. Ze zijn gewoon te goed voor dit cicus
  • Mike smet

    3 jaar geleden
    Het Eurovisie Songfestival ´buiten ABBA is er niet veel van voort gekomen
  • peter maas

    3 jaar geleden
    Verschrikkelijk gewoon.