Tielemans viert met de beker
Volledig scherm
Tielemans viert met de beker © AP
Chelsea CHE
0
EINDE
1
Leicester City LEI
  • Youri Tielemans Goal 63'

Tielemans schenkt Leicester FA Cup met weergaloze knal: “Ik kreeg deze ochtend een sms’je: ‘ga voor de bovenhoek’... Et voilà.”

Buitenlands voetbalDe geschiedenis in. Youri Tielemans, de beste man op het veld, bezorgde Leicester City zijn eerste FA Cup. Met een fantastisch afstandsschot besliste de Rode Duivel de match. Zijn kroon op een geweldig seizoen. De oppervos.

20 reacties

  • Hans Verelst

    3 jaar geleden
    Willy, dat is volgens mij een toptrainer :-)
  • Mettepenninghen Willy

    3 jaar geleden
    Mooie pegel, maar voor de rest was Tielemans onzichtbaar. Op die positie mag hij Vanaken’s veters niet knopen, dat zal elk zichzelf respecterend voetbalkenner volmondig beamen, en wordt ook bewezen als men hun beide palmaressen vergelijkt.
  • Jose Van Hauwaert

    3 jaar geleden
    @steven de wachter. De supporters moesten geen masker dragen omdat dit een testevent was, om te zien of men voetbal met een"beperkt aantal supporters" veilig kan organiseren. Of dit volgende week nog zo is staat nog niet vast...
  • jozef van riel

    3 jaar geleden
    Tja Kenneth. Als je de reglementen kent, weet je dat dit GEEN handsspel is. Dit staat letterlijk in de reglementering dat 'een bal eerst gespeeld wordt door een correct lichaamsdeel, dit geval de dij, en dan geraakt wordt door een hand/arm van dezelfde speler dit GEEN handsspel is'!
  • Kenneth De Graeve

    3 jaar geleden
    Nergens lees ik hier over het handspel voor de goal. Objectieve journalistiek is ver te zoeken.