AFP
Volledig scherm
© AFP

Paleismedewerkers willen dat prins Harry en Meghan Markle hun titels afstaan

RoyaltyEnkele paleismedewerkers vinden dat het hoog tijd is voor prins Harry (36) en Meghan Markle (39) om hun titels af te staan. De uitspraken die de hertog van Sussex tijdens een podcast van Dax Shepard, over onder meer de opvoeding van zijn vader, gedaan heeft, zijn bij heel wat medewerkers in het verkeerde keelgat geschoten. Dat blijkt uit een rapport.

18 reacties

  • An Peeters

    3 jaar geleden
    Niet meer dan normaal, ze hebben continue kritiek op het paleis, willen in alle rust leven, maar de titels behouden ... ? Dus ze willen wel de rechten, maar niet de plichten ...
  • Ami Bolès

    3 jaar geleden
    Goed gezegd, Liliane Geraerts! We lezen steeds "de paleismedewerkers vinden dit, zeggen dat..." M.a.w. hebben zij het voor het zeggen en leggen ze de pers woorden in de mond die situaties creëren die er niet eens zijn geweest! Dat de Sueen day zomaar slikt, wil zeggen dat ze ook een marjonet is. Heel dat huishouden trouwens...
  • christian demeester

    3 jaar geleden
    Als ze vrijwillig afstand doen van de Koninklijke familie is het niet meer dan normaal dat ze ook afstand doen van alle voordelen ervan, zoals titels en andere.
  • Liliane Giraerts

    3 jaar geleden
    Hebben die medewerkers ook al iets te zeggen? Ze blijven maar doorgaan.Ze zouden beter wat verder kijken dan hun neus lang is,! bv. Charles zijn minnares die daar rondloopt zonder schaamte en uiteindelijk toch bekomen heeft wat ze wou,zonder rekening te houden met Diana en de kinderen,grote schande!!De omgekeerde wereld!Van minnares naar prinses, en dat moeten ze aanspreken met hoogheid? H&M durven tenminste hun mening te zeggen,ook al hangen ze een deel van de vuile was buiten.Prachtig koppel!
  • Liliane Giraerts

    3 jaar geleden
    Hebben die medewerkers ook al iets te zeggen?