BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Beke: "Alle volwassenen tegen midden augustus volledig ingeënt, maar één prik moet volstaan voor vaccinatiepaspoort”

Vlaams minister van Volksgezondheid Wouter Beke (CD&V) heeft deze middag in VTM NIEUWS verklaard dat één prik moet volstaan voor het zogenaamde ‘coronapaspoort’ te kunnen krijgen. Ook wil hij tegen midden augustus elke volwassen Vlaming volledig gevaccineerd hebben.

140 reacties

  • simonne goderie

    3 jaar geleden
    Voor wie het niet ziet,Beke probeert de jeugd onder druk te zetten om zich te laten inenten ,dit is overduidelijk en nee hij heeft niks maar dan ook niks te zeggen over het vaccinatiepaspoort.Europa zal dat afleveren en België zoals steeds zal achterop huppelen !
  • Fred De Meulemeester

    3 jaar geleden
    Nogal straffe taal!Alle volwassenen tegen dan ingeënt?Wil graag eens zien hoe dees gaat gebeuren...Genoeg volwassenen die het vaccin niet willen!Hetzelfde met de 16-17jarigen...Men spreekt hier over iets waar je niemand toe kan/mag dwingen dus stop aub met die onnozele praatjes te verkopen.Als je 65% van de bovolking gevaccineerd krijgt zal dat al heel veel zijn.
  • Patrick Verbelen

    3 jaar geleden
    Straks denkt Beke nog dat hij het goed heeft gedaan, de pluimen liggen al klaar.
  • Dirk BERX

    3 jaar geleden
    Kelly De Saedeleer, klopt niet wat je schrijft ! Want de testfase is achter de rug. De vaccins hebben nu allemaal een voorlopige goedkeuring, en aan de hand van de resultaten en de eventuele bijwerkingen krijgen de vaccins binnen enkele jaren een definitieve goedkeuring. Want zonder dat je het zelf weet, is iedereen al meermaals proefkonijn geweest bij nieuwe medicatie. Of denken jullie dat medische vertegenwoordigers in de dokters wachtzalen oudere medicatie komen aanprijzen !
  • Alfons Hendrickx

    3 jaar geleden
    en wat gaat de europas brengen voor mensen die niet mogen gevaccineerd worden wegens medische allergieën daar word niet over gesproken, ze willen wel maar mogen er geen krijgen wat zijn de uitzonderingen
  1. Delaplace mag van minister Dalle blijven zitten als CEO van de VRT: “Maar heel veel wrevel binnen de VRT”

    Delaplace mag van minister Dalle blijven zitten als CEO van de VRT: “Maar heel veel wrevel binnen de VRT”

    Frederik Delaplace mag voor Vlaams minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) aanblijven als CEO van de VRT. Dalle vindt dat Delaplace een zware inschattingsfout heeft gemaakt, al gebeurde dat met de beste bedoeling en vindt de minister het ook een belangrijk signaal dat de topman zich verontschuldigd heeft. Het is nu zaak het vertrouwen te herstellen, ten opzichte van de medewerkers, de buitenwereld en de betrokkenen, zei Dalle woensdag in ‘De Ochtend’ op Radio 1. Volgens Dalle is er zeker ook binnen de VRT duidelijk heel veel wrevel over de manier waarop het allemaal gelopen is.
  2. Hof van beroep: “Publicatieverbod Conner Rousseau tegen HLN en VTM NIEUWS was niet gerechtvaardigd”

    Hof van beroep: “Publica­tie­ver­bod Conner Rousseau tegen HLN en VTM NIEUWS was niet gerecht­vaar­digd”

    Het Gentse hof van beroep heeft het publicatieverbod vernietigd dat voormalig Vooruit-voorzitter Conner Rousseau via de rechtbank liet opleggen aan HLN en VTM NIEUWS, na zijn mogelijk racistische uitspraken. Het hof vernietigt zo de beslissing van de kortgedingrechter in Dendermonde, verklaart het derdenverzet van DPG Media gegrond en veroordeelt Rousseau tot de kosten van de zaak. Conner Rousseau zal geen cassatieberoep aantekenen tegen het arrest, laat zijn advocaat weten.